reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Asiulinka jak zrobiłas take cudny suwaczki??????????
Pamietasz jak mnie pytalas jak zrobic suwaczek ze zdjeciem na suwaczku.pl? Dwa dni glowkowalam, kombinowalam, az dzis mnie olsnilo! W corelu zrobilam dlugi pasek o wymiarach pasujacych do suwaczka i powklajalam zdjecia.:tak: Jak chcesz, to Ci poszukam jakie to wymiary byly.:-)

reklama
Witam Dziewczyny , przepraszam ze wpadam jak postrzelona ale mam prosbe ... szukam juz wszedzie pomocy ;

Dziewczyny prosze Was o pomoc , znacie jakies sposoby na przeziebienie:confused::-(
Blania obudziala sie dzis o 3-30 i nie mogla zasnac do 5 az sie meczyla , co juz zasypiala to kaszelek ja meczyl , daje jej syropek ale bardzo niechetnie go pije wykreca sie wymiotuje , pluje i wyrywa sie , musze na sile jej dawac ale kaszle az ma odruch wymiotny,wiec musze jej wcisnac chociarz troszke bo sie wtedy uspokaja troszke :-(nie ma goraczki :no:ma kaszel taki przejsciowy troche suchy jakby a zarazem mokry:confused::dry:,i katarek :wściekła/y: , wieczorem wczoraj dalam jej paracetamol calpol, i nasmarowalam plecki, stopki i klatke piersiowa mascia rozgrzewajaca mietowa, pospala troszke bez kaszlu..ale nie chce by sie to rozwinelo na dobra? sa jakies domowe sposoby :confused: Pomozcie prosze :-:)-:)-(

jak myslicie kapac ja dzis ??

Buziaczku ja bym kapiel sobie darowala.:tak: Przeciez nic sie nie staje, jak jej nie wykapiesz - nie biega, nie ma upalow. Najwyzej ja przetrzyl -tak na sucho.:tak::-)
Przed chwilka skasowalam ta odpowiedz, bo wydawalo mi sie, ze pomylilam watki.;-)
A co Ci jeszcze doradzic, to nie wiem.:sorry2:

Hej wieczorowo. Ostatnio troszkę was zaniedbałam:zawstydzona/y:, ale obiecuję poprawę.

Buziaczku - w/g mnie malutkiej nic nie będzie jak ją jeden dzień nie wykąpiesz. Możesz małej ( o ile pije ci coś z buteleczki) posłodzić miodkiem, dać witaminkę C i maść majerankową pod nosek na katarek. Co jeszcze nie wiem:no:. Ja często podaję dzieciom syrop prawoślazowy. Moze spróbuj pół łyżeczki:confused:

Dziewczyny macie piękne suwaczki:tak:

Ja już uciekam dobrej, spokojnej nocki dla wszystkich:tak:

reklama
Moje dzieci jeszcze nie spia, mi sie nic nie chce.... zjadlabym cos... ale co...?
Asiulinko suwaczki naprawde ladne.
Dawid wlas nie probuje zjesc pilota od telewizora:-)

Do góry