reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Iiwka to wsyzstkiego naj naj naj

geb003.gif

reklama
Dzien dobry:-)

Chyba wszędzie taka paskudna pogoda:confused:Ja dziś z domu tez się nie ruszę:tak:Posorzątane mały śpi a ja przy kawce siedzię:-)
iiwka wszystkiego najlepszego:-):-)Ja w przyszłym roku 3 bede miała z przodu:dry:
bodzinka suwaczki masz śliczne:-):-)Aż zazdroszczę:baffled:
sikoreczka to sobie narobiłaś z tym palcem:szok:Trzeba był w ściane kopać???;-)
iwonka sprytnie męża wykorzystasz;-)

Jestem obecna
Wiec bylam na zakupach. Kupilam walizke, pieluchy i ksiazke Harry Potterrrrrr.
Teraz zajadam z Jasminka obiadek. Jasminka zupa pomidorowa z klopsikami a ja pysznego schabowego. Zapomnialam napisac kupilam sobie sliczna kurteczke za 40zl. A teraz siedzimy i ogladamy "Odlotowe Agentki" a Dawidek kula sie po ziemi.
Do schabowego zrobilam sobie kawe bo jakos brakuje mi dzisiaj czasu zeby spokojnie wypic kawusie.:-)

Kupilam Jasmince gre planszowa "Przygody w Krolestwie Oblokow" z serii BArbie i Magia Teczy. Gra jest dla dzieci w wieku 4-6 lat no i JAsmina 2 x mnie ograla.

Ma któraś z was dobrego kandydata na męża to się ze swoim rozwiodę i wyjdę za kogoś kto pomaga w domu żonie;-)
Chętnie Ci swojego odstąpię :-p.I pracowity, i dzieckiem się zająć potrafi...Tylko troszkę marudny, ale da się przeżyć (choć ja mam już dość:sorry2:).Zawsze możemy zamianę próbną zrobić...:-D.A ja sobie poszukam niemarudzącego, pięknego, młodego, bogatego, umięśnionego, gotującego, wspaniałego i cudownego męza :-D.
W ogóle to dzisiaj idziemy na zabawę, a ja nie mam w co się ubrać :baffled:.Myślicie że czarna spódnica do kolan i satynowa śliwkowa bluzka będą ok ?? Bo nie wiem ...

Ho ho dziewczyny widzę, że tu jakiś nowy program zapoczątkujecie " zamiana mężów" ;-):-D

Ja już wysprzątałam, lekcje z Natalką zrobiłam - teraz już zaczną się jej prawdziwe ferie, obiad zjedzony, Kubuś własnie usnął więc ja na BB:tak:

jaśmina gratuluję udanych zakupów:-)A kurteczka bardzo tania:tak:
inna widzę że masz dylemat prawdziwej kobiety:-)Wydaje mi się że możesz tak się ubrac ale to tylko moje skromne zdanie;-)
iwona to masz chwilę dla siebie:-)
My jeszcze nie jedliśmy czekam aż ziemniaki si,e ugotują.Grześ juz dawno po obiedzie:tak:A teraz się bawi na dywanie

reklama
Do góry