reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Noooo Bardzo prosze:tak::-D:-)
275097068

Wiecie co nudno dzisiaj,zimno,mokro,,
a jutro do pracy,,ło matko,,a mi sie plan zmienia,,mam nadzieje,ze nie na gorszy,,bo ten mi odpowiadal i to bardzo..
Mu sprawdzic prace dzieci,,no i obadac co jutro za tematy zaczynam,hehee..ale potem teraz mis ie nie chce...wole BB

Ewcia zdjęcia super, sama bym tam pojechała:-):-):-)
My też nie mamy planów na niedzielę, zimno, brzydko więc jedyne co pozostaje to siedzenie w domu:-:)-( I tak minie cały dzień, na nic nie robieniu

Witam,ja po śniadanku,zakupach w spożywczym(musiałam Olka wyprawić do dziadków,dobrze,że zadzwoniłam,bo bułek nie mieli) ,wykąpana i do Was tu serfuję.Na obiadek jedziemy do teściów i będziemy u nich nocować,bo jutro jadę na egzamin i zaliczenia do Lublina.

Dzień doberek!:-D U nas już od rana robota pełną parą. Ech aż się boję jak mężo skończy bo układanie wszystkiego w garderobie:baffled: Madzia chodzi za mną i płacze:dry: ciekawe co jądziś ugryzło. Paluszek dzisiaj mniej boli. Na szczęście. Kolory ma jednak niesamowite: wszelkie odcienie niebieskiego i fioletu mam na nóżce:-D:-D:-D
Ewcia fotki superaśne. Widac że się wyjazd udał. A Matuś narciaż supera:-)
Iiwka najlepsze życzonka rocznicowe. Dużo miłości i zrozumienia.

bmyvaltoppic.jpg

Bodzinko no koniecznie musimy poznac nasze smyki. Nawet mi się ostatnio śniłaś że przyjechaliście do mnie z Karolkiem :szok: Wiesz poczekamy chyba jednak na wiosnę bo z tego co wiem to ty też zależna od komunikacji miejskiej jesteś:tak:
Zmykam ululac Magdulkę.

reklama
Do góry