reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Uff! Garderoba pełna. Alem się umęczyła:baffled: A moje dzieci mają tyle ciuchów że przez chwilę myślałam czy przypadkiem pięcioro ich nie mam:szok: Teraz szybko rosołek i po Adrianka lecę
Ewcia współczuję tyle pracy:szok::szok::szok:
Bodzinko trzymaj się koffana. Nie wychodż i poczywaj:tak:

reklama
Kurcze wiecie co moj m to gapa,,od styczna 2006 roku telewizja zmienila konto,a moj m wysylal przez rok kase na stare ich konto ktorego nie maja,,no w pizdu,,jak przepadnie kasa,,dobrze,ze wsyztskie rachunki mam,jutro tam jade z ranca,,juz wydzwanialam,,dobrze,ze babka mowi,ze mamy rachunki to da sie zrobic przekierowanie kasy na ich konto ze starego--mam nadizeje,ze sie da,,,no jansy gwint,,moj m nigdy nie cyzta nic malym druczkiem,,,,achhh

Kurcze wiecie co moj m to gapa,,od styczna 2006 roku telewizja zmienila konto,a moj m wysylal przez rok kase na stare ich konto ktorego nie maja,,no w pizdu,,jak przepadnie kasa,,dobrze,ze wsyztskie rachunki mam,jutro tam jade z ranca,,juz wydzwanialam,,dobrze,ze babka mowi,ze mamy rachunki to da sie zrobic przekierowanie kasy na ich konto ze starego--mam nadizeje,ze sie da,,,no jansy gwint,,moj m nigdy nie cyzta nic malym druczkiem,,,,achhh

Ewcia to się narobilo:szok::szok:Mam nadzieje że uda Ci sie odkręcić:tak:
sikoreczka mnie nuży układanie w szafie:-(A będę niedługo musiała ją przejrzeć:baffled:

Witam poniedziałkowo.

DZiewczynki bardzo wam wszystkim dziękuję za życzonka:tak::-)

Ja niedawno wróciłam od teściowej - zawiozłam wczoraj do niej Natalkę na ferie, ale jaką miałam drogę:szok::szok: - śnieżyca i wiatrzysko,że już myśleliśmy że wrocimy do domu. No ale jakoś się udało:tak:. Dziś przywiozłam chrześnicę mojego M do nas to i czasu za dużo na komp nie będę miała.

Pozdrawiam wszystkich :-)

Witam poniedziałkowo.

DZiewczynki bardzo wam wszystkim dziękuję za życzonka:tak::-)

Ja niedawno wróciłam od teściowej - zawiozłam wczoraj do niej Natalkę na ferie, ale jaką miałam drogę:szok::szok: - śnieżyca i wiatrzysko,że już myśleliśmy że wrocimy do domu. No ale jakoś się udało:tak:. Dziś przywiozłam chrześnicę mojego M do nas to i czasu za dużo na komp nie będę miała.

Pozdrawiam wszystkich :-)

To małą wymianę zrobiłaś:-)

reklama
Dzien dobry.
My juz po obiedzie i po spacerku. I nic mi sie nie chce.:baffled: No moze tylko spac mi sie chce.
A ja w tym i nastepnym tygodniu mam meza w domu (ma urlop).:-) Wiec mam troche lzej i troche zamieszania.:rofl2:

Ewcia zycze natchnienia do pracy.;-) Ale Cie oblozyli...:szok:

Iwona z okazji urodzin zyczymy Ci duzo zdrowka,szczescia i milosci. Aby dzieciaczki byly grzeczne, a maz domyslny i romantyczny...;-):-D
geb003.gif

Do góry