reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

I ja Was witam poniedziałkowo :-).Po ciężkim weekendzie ;-).
Poczytałam, ale tak troszkę po łebkach :zawstydzona/y:.Jakoś nie mam sił...I od rana siedzę i się zastanawiam, dlaczego tak strasznie bolą mnie żebra, że jak się np. śmieję albo kaszlę to aż mnie coś zgniata w środku :-(.
Iwona, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :tak:.Czyżbyś była Wodnikiem :-)??

reklama
I ja Was witam poniedziałkowo :-).Po ciężkim weekendzie ;-).
Poczytałam, ale tak troszkę po łebkach :zawstydzona/y:.Jakoś nie mam sił...I od rana siedzę i się zastanawiam, dlaczego tak strasznie bolą mnie żebra, że jak się np. śmieję albo kaszlę to aż mnie coś zgniata w środku :-(.
Iwona, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :tak:.Czyżbyś była Wodnikiem :-)??
inna a to przypadkiem nie po tańcach:confused:Ja tak pózniej mam jak za bardzo szaleje na parkiecie:tak:

Iwona c.28 z okazji urodzin, życzę Ci wszystkiego najlepszego. Dużo zdrówka, szczęścia i spełnienia wszystkich marzeń.
I ja dolaczam sie do zyczen :-) Wszystkiego najlepszego

czesc dziewczyny
te zyczenia wyzej to mial byc post z cytatem:-(cos mi nie wyszlo...
Dzisiaj ladnie bylo wiec poszlam z dziecmi na spacerek.
Rano bylam z Jasminka u logopedy, oj ciezko Jasminie idzie to mowienie. Czasami bardzo sie denerwuje i martwie ze ona nie zdazy wyrownac mowy z rowiesnikami przed pojsciem do szkoly.
Maly znowu spi u mnie na rekach

jasmina111 nie martw się dobrze będzie. Mojej cioci synek miał bardzo dużą wadę wymowy, w ogóle nie można go było zrozumieć i jakoś wszystko nadrobił i jak poszedł do szkoły to mówił już całkiem ładnie:tak::tak::tak:

U nas byli chrześni małego, przywiezli małemu prezenty:kurteczke wiosenną piękną, kapcie smoki, adidaski z Pumy,szlafroczek i spodnie tylko te troche wielkie;-);-)Jestem bardzo zadowolona a to nie prezenty sa najważniejsze:-):-)A i worek Mikołaja na mikołajki:-):-)

reklama
Kurczę, nie wiem, może to i po tańcach...:baffled:.A Oliwka jak na złość mnie cały dzień dzisiaj rozśmiesza a ja się śmieję i zwijam z bólu jednocześnie :sorry2:
Bodzia, śliczne obydwie kiecki, zwłaszcza ta druga mi się podoba :tak:

Do góry