reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
jasmina111 to w takim razie mam do Ciebie pytanko skoro piszesz że Twoja córcia nieśmiała i wszystko mocno przeżywa. Kiedy zaczęła przesypiać całe noce, bo jak u mnie w ciągu dnia zarzy się jakiś wyjazd np. do marketu lub przyjdą goście to moja Maja zaraz w nocy się budzi i śpi niespokojnie. Też zauważyłam że jest bardzo wrażliwa i wszystko bardzo mocno przeżywa. Może mnie pocieszysz, że te nocne pobudki wreszcie się skończą:-(

A mi się jakoś spać nie chce...I nadal czekam na wyniki z kolosa...:baffled:
Jacucha poszedł już do sypialni z Oliwką i obydwoje chrapią, a ja siedzę przed kompem ;-)
Ale chyba zaraz jednak pójdę się położyć, bo coś mi zimno :sorry2:...
Jakby co to DOBRANOC

No ja pobaraszkowałam na Allegro i zmykam sac,bo to juz zaraz 23,,ło matko znowu sie nie wyspie,,a jutro rada jeszczse do 20 blee,koncze o 15 po synka,do cioci go zawiesc i na rade,a potem do domku,,takze bede wieczorem albo wcale jutro,papa
dobranocccc

DZień dobry.
Jeszcze raz dziękuję za życzenia. Niestety to byl tylko kolejny dzień. Na dodatek chłopa mi do pracy wezwali i był w domku dopiero o 21:wściekła/y:. Wypiliśmy po pifku i to wszystko:baffled:

I Iwona, wszystkiego najlepszego z okazji urodzin :tak:.Czyżbyś była Wodnikiem :-)??
Dokładnie:tak:

Bodzinko - naprawde ladne prezenty dostal synek, szlafrok jest slodki.
.
NO superowskie - bardzo mi się kapciuszki podobaja:tak:

Bodzinko - swietne suknie, naprawde eleganckie.
.
NO:tak:
ale superrr,,nono co za elegant bedzie,,wow.....ale tanie u mnie gajer,,czyli spodnie i kamizelka 60zl,,,bez muchy be zniczegoo
ńaprawdę ładne i elegancke:tak:

reklama
Do góry