reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
I ja witam w pochmurny i mokry i brzydki dzień.
Idę coś zjeść, zrobię sobie kawkę i siadam do historii wychowania :baffled:, bo kolos w sobotę, a ja dopiero okładkę książki widziałam ;-).W ogóle to wczoraj gadałam na gg z koleżanką z roku i zastanawiałyśmy się, czy ta kobieta z historii wychowania dobrze się czuje - koło w sobotę, a poprawka nastęnego dnia, w niedzielę :sorry2:.No cóż, jak dla mnie jeśli w sobotę nie będę nic umiała, to w niedzielę raczej też nie :dry:.
Iwona, to fajnie, Wodniki są fajne :tak:.Wiem coś o tym ;-)

Witam
U mnie dzisiaj jest sliczne sloneczko, zimno ale slonecznie.
Mam juz bilety kupione, tak wiec wylko 6 lutego
Anaconda - tak naprawde to moja Jasminka jeszcze teraz potrafi obudzic sie w nocy po przezyciach poprzedniego dnia. Pamietam ze jak miala 2,5 roku to zaczelo byc lepiej z jej snem. Napewno caly czas stosowalam wyciszanie wieczorne. Czytalam jej bajeczki codziennie. Jak miala 3 lata pomimo ze zaczela chodzic do przedszkola juz ladnie spala. Najgorzej jest jak przyjada dzieci mojej siostry.... Jasmina zawsze to przezywa i w nocy przez sen opowiada wszystko, czasem nawet spadnie z lozka...:tak:

I ja witam w pochmurny i mokry i brzydki dzień.
Idę coś zjeść, zrobię sobie kawkę i siadam do historii wychowania :baffled:, bo kolos w sobotę, a ja dopiero okładkę książki widziałam ;-).W ogóle to wczoraj gadałam na gg z koleżanką z roku i zastanawiałyśmy się, czy ta kobieta z historii wychowania dobrze się czuje - koło w sobotę, a poprawka nastęnego dnia, w niedzielę :sorry2:.No cóż, jak dla mnie jeśli w sobotę nie będę nic umiała, to w niedzielę raczej też nie :dry:.
Iwona, to fajnie, Wodniki są fajne :tak:.Wiem coś o tym ;-)

Inna powiedz mi jak ty to robisz?? uczysz sie przy malej??? nie przeszkadza ci??

Witam
U mnie dzisiaj jest sliczne sloneczko, zimno ale slonecznie.
Mam juz bilety kupione, tak wiec wylko 6 lutego
Anaconda - tak naprawde to moja Jasminka jeszcze teraz potrafi obudzic sie w nocy po przezyciach poprzedniego dnia. Pamietam ze jak miala 2,5 roku to zaczelo byc lepiej z jej snem. Napewno caly czas stosowalam wyciszanie wieczorne. Czytalam jej bajeczki codziennie. Jak miala 3 lata pomimo ze zaczela chodzic do przedszkola juz ladnie spala. Najgorzej jest jak przyjada dzieci mojej siostry.... Jasmina zawsze to przezywa i w nocy przez sen opowiada wszystko, czasem nawet spadnie z lozka...:tak:

GRATULUJE CIESZE SIE RAZEM Z TOBA

oczekuje z niecerpilowsica 2,5 u Igora :dry:

reklama
Inna ty też wodniczka??:-)

Jaśmina cieszę się razem z tobą - życzę żebyście spokojnie mogli wyjechać i cieszyć się, że znowu jesteście całą rodzinką razem:tak:

Do góry