reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Na przełomie marca i kwietnia, po wizycie u chirurga. Wszysko będzie zależało od tego co lekarz powie. Mam cichą nadzieję, że na początku maja już pojedziemy :tak:
Trzymam kciuki za wyjazd:tak:

Tylko nie zapomnij, że najpierw mnie musisz odwiedzić;-):tak:

Dokładnie tak :tak::-). Urodzinki mam pojutrze ;-). A jutro imieninki :sorry2:. I jak byłam młodsza, to zawsze było mi smutno, że inni dostają 2 razy życzenia i prezenty, a ja taka poszkodowana i tylko raz :-D

To rzeczywiście niefart. NO to my Ci życzonka złożymy dwa razy:tak:... no i ty dwa razy bedziesz nam musiała stawiać wirtualny browarek;-):-p:laugh2::laugh2::laugh2:

Dziewczyny, doczekałam się wyników z pedagogiki :-). Udało się, zaliczyłam kolokwium na 3,5 :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Moje gratulacje:tak::tak::tak:

reklama
I jak byłam młodsza, to zawsze było mi smutno, że inni dostają 2 razy życzenia i prezenty, a ja taka poszkodowana i tylko raz :-D

Jędrek urodził się w Dzień Dziecka też jest poszkodowany ;-):tak:

Dziewczyny czy uzywacie balsamow do ciala brazujacych? nie samoopalacze tylko te lagodniejsze brazujace. Jak tak to jakie polecacie?

Ja smaruję się GARNIEREM balsamem brązującym. Fajny jest :tak:

Dziewczyny, doczekałam się wyników z pedagogiki :-). Udało się, zaliczyłam kolokwium na 3,5 :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Gratuluję :tak:

Dziewczynki, dzięki za trzymanie kciukasków za wyjazd. Przydadzą się.

My byliśmy na zkupach i spacerku krótkim, bo nie przyjemnie strasznie. Niby ciepło, ale ta wilgotnośc brrrrr..... Teraz Jędrek zajada się bułką, a ja zaraz będę piła drugą kawkę :tak:

GRATULACJE:-):-)
Jasmina to wyjazd już tuż tuż:-):-)
Inna Karolek ma i urodzinki i imieninki 4 listopada:tak:
No a my już po spacerku teraz domek musze doprowadzić do stanu używalności:-)

Bylam na zakupach, kurcze niby kupuje codziennie prawie to samo a place codziennie wiecej :-(.

Wiesz, że dziś przy kasie miałam takie same odczucia jak Ty :baffled: wszystko takie drogie, a już zupełnie powala mnie cena jabłek :baffled: jak żyję już trochę na tym świecie, w życiu nie widziałam takich drogich :szok::szok:

Inna - wiem jak to jest, ja mam ur. 14 maja a im. 18 maja i tez zawsze dostawalam tylko jeden prezent :-(

Jędrek urodził się w Dzień Dziecka też jest poszkodowany ;-):tak:

Inna Karolek ma i urodzinki i imieninki 4 listopada

No to troszkę pocieszające, że nie jestem sama :-D
Kurczę, nie mogę się zebrać do nauki :baffled:.Ale Oliwka zaraz pójdzie spać, to przysiądę nad książką :tak:
Dziewczyny, co do cen artykułów spożywczych, to zazwyczaj jestem na bieżąco, bo Jacek ma hurtownię spożywczą i co jakiś czas mówi o podwyżkach.Ostatnio np. musztarda z ok.2,60 skoczyła na 3,70 :szok: w hurcie :baffled:.Szkoda tylko, że wypłaty nie rosną w takim samym tempie :sorry2:

A to moje arabiątko ::-D
oliwia%20na%20pustyni.jpg

reklama
Jasmina, jak dla mnie to kosmetyki z Avonu to żadna rewelacja, tylko czasem zdarzy się jakiś wyjątek...Ale to tylko moje zdanie.W ogóle to ja nie wierzę w cuda, że te balsamy są takie rewelacyjne, że wyszczuplają, itd. Mogą być co najwyżej pomocne, jak się dietę stosuje i regularnie ćwiczy.Ale to też tylko moje zdanie.

Do góry