reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja chora,Julas chory,agrotechnika zaliczona,egzamin z towaroznawstwa chyba też(wyniki w piątek) a Wy kochane nawet nie zuważyłście że mnie 2 dni nie było:tak:;-):-D.Słodycze do paczek kupione ale nie mogę dostać 27 jednakowych reklamówek na paczki:no:.
Zdrówka !!! No i oczywiście gratulacje :tak:
Poza tym jak nie zauważyłyśmy jak zauważyłyśmy ;-) Twoją nieobecność :tak:.
A po reklamówki podjedź do nas, u Jacka są ;-)
Ja nadal nie siadłam do nauki...:zawstydzona/y:

reklama
Wrocilam ze spaceru, ale u nas dzisiaj ladnie.
Wracajac do kremow ja czasami cwicze ale wiecej nie cwicze. Ale tamten krem mi pomogl:-). Ostatnio kupilam krem brazujacy Soraya i wlasnie nie wiem czy bedzie dobry. Musze isc do kosmetyczki wyregulowac ladnie brwi i henne zrobic.
Czy ktoras z Was miala henne na rzesach?
Jeju juz nie moge doczekac sie wyjazdu:-)

Ja miałam i sama robie innym, bo ja jestem kosmetyczka, prawie:-):-)
Na rzęsach to nie masz się co bać, trudno to zpsuc a wyglądasz jak po tuszu tylko cały czas.Natomiast na brwiach jak chcesz robić to znajdz dobrą kosmetyczke.No i wcale henna nie musi byc czarna, może być brązowa albo polielata:-):-)

Moja koleżanka (jasna blondynka) miała hennę i na rzęsach i na brwiach tylko właśnie nie czarną lecz brązową i tak po tygodniu to wyglądała bardzo ładnie i naturalnie:tak::tak:

jasmina widzę, że Ty masz taki sam syndrom jak ja :tak::tak::tak: jak ma przyjechać mój mąż to, szykuję się jakbym na jakąś wielką randkę (z obcym chłopem hehehehe) szła :tak::-) Nogi choć wydepilowane to i tak ciągnę depilatorem :oo2: My kobiety jesteśmy chyba trochę stuknięte ;-):tak::-D ciekawe co faceci robią na spotkanie z nami...... pewnie prysznic biorą;-)

Na brwiach mialam brazowa, i teraz sie zastanawiam jaka zrobic na rzesach.
Brwi znowu zrobie brazowe.
Bodzinko to bardzo fajnie ze wiesz co w trawie piszczy w kosmetyce.:tak:

reklama
jasmina widzę, że Ty masz taki sam syndrom jak ja :tak::tak::tak: jak ma przyjechać mój mąż to, szykuję się jakbym na jakąś wielką randkę (z obcym chłopem hehehehe) szła :tak::-) Nogi choć wydepilowane to i tak ciągnę depilatorem :oo2: My kobiety jesteśmy chyba trochę stuknięte ;-):tak::-D ciekawe co faceci robią na spotkanie z nami...... pewnie prysznic biorą;-)
Wycinaja sobie wloski w nosie :-D:-D:-D

Bardzo sie stresuje, wiesz jak jest tyle czasu sie nie widzimy... Zawsze chce byc piekniejsza niz jestem nacodzien.

Do góry