reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jasminka juz odplynela, dzisiaj spi z 3 lalkami i pieskiem :-)
Dawid wlasnie mnie obhaftal:szok:.
Dzisiaj sprawdzal swoje zeby na moich piersiach i bardzo mi sie to nie spodobalo. Zaraz pomyslalam o odstawieniu go od piersi.... ale jeszcze troche pokarmie.

reklama
a ja bym chciała Madzię odcycowac, narazie mi płacze i rzuca butelką zmlekiem :baffled: ło matko skąd ja miałam tyle siły poprzednim razem:baffled::baffled::baffled:
o jejku. Nie sadzilam, ze to moze byc takie trudne.:dry: Z Mackiem nie mialam zadnych problemow, ale on byl mlodszy (mial 6 miesiecy), no i jednoczesnie pil i moje i "sztuczne" mleczko. Wiec w sumie bylo mu wszystko jedno. A nie wiem jak to bedzie z Grzesiem, bo poki co to on tylko cycek.:baffled:
W kazdym badz razie zycze powodzenia w odcycowaniu.
A ja lece, bo Grzes sie przebudzil i placze.:dry:

Dziewczynki. Współczuję Wam odcycowania :-(choć powiem Wam, że ja Jędrka karmiłam 2 lata i wszyscy mi mówili, że będzie wielki problem, a tu jakoś nam łatwo poszło :tak:Sama byłam w szoku. U Was też tak pewnie będzie :tak:

Ale przedwczoraj oglądałam jakiś program, w którym mówili o karmieniu piersią i pokazywali kobietę, która karmiła córkę 8 lat :szok::eek::oo: rety myślałam, że z fotela spadnę, toż to patologia. Ta dziewczynka przestała jeść pierś, bo zanikł jej już odruch ssania :errr: I co Wy na to :baffled:

Ale przedwczoraj oglądałam jakiś program, w którym mówili o karmieniu piersią i pokazywali kobietę, która karmiła córkę 8 lat :szok::eek::oo: rety myślałam, że z fotela spadnę, toż to patologia. Ta dziewczyna przestała jeśc pierś, bo zanikł jej już odruch ssania :errr: I co Wy na to :baffled:
Slyszalam o tym programie. I tez bylam w szoku. Nie rozumiem po co karmic 8-latke?:confused: Tak sie zastanawiam i nie znajduje ani jednego powodu... Toz to ani zdrowe, ani... sama nie wiem co.:dry::baffled:

Sewa - 8 lat to troche duuuzo. Ale ja cycalam Jasmine 3 lata:zawstydzona/y:. Odstawilysmy sie bez problemu. Mleko mialam jeszcze przez ok. 6 miesiecy. Do kawy zawsze mialam;-)

Slyszalam o tym programie. I tez bylam w szoku. Nie rozumiem po co karmic 8-latke?:confused: Tak sie zastanawiam i nie znajduje ani jednego powodu... Toz to ani zdrowe, ani... sama nie wiem co.:dry::baffled:

Ja też nie widzę sensu.... ale widok jak takie dziewczę olbrzymiastej postury kładzie się przy mamie i wkłada głowę pod bluzkę :szok:

Jasmina trzy lata to nie osiem. Kochana co Ty porównujesz :-)

Fota super :tak:

A ja się właśnie wściekłam. Bo na polsacie oglądam co tydzień serial "Chirurdzy" i dziś będzie dopiero o 00:10 no porąbało ich :crazy:

reklama
siemka wieczorowa pora..
ja sprawdzam zeszyty(hmm zaczelo sie te sprawdzanie),,i z mezem na gg pisze,bo jak gadamy na skype to kompik mi sie wylacza,bo nie ma suily ciagnac skype,hehe
busuzjemy w NK z mezem,on sie tam loguje..

ja po radzie,szybko sie skonczyla,a le u ciotki do 20 posiedizalam,teraz w doma..
mam troche roboty,,24 zeszyty,takze pol nocki przede mna,hehee

jutro dzien abbci id zidka w peckolu u mata,,ciuchy mus wyprasowac,,no iw ogole zalatana ja jestem,hmmmmmmm:sorry2:

Do góry