reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Obejrzałam tych chirurgów i jestem mega zmęczona:baffled: Kupiłam dziś Madzi paczkę spineczek i pozapinałam na włoski. Hehe śmiesznie to wyglądało, a trzymało się trzy sekundy. Potem mała chciała je zjeśc:sorry2:

01192113099.jpg

Dobrej nocki życzę miłym paniom:-D

WITAM
My nie śpimy od 5:baffled::baffled:Tzn.Karollo niedawno padł ale musze go zaraz obudzić bo do gina po tablety idziemy..
No ale takie wczesne wstawanie ma swoje dobre strony, bo wszystko zrobione:-):-)
Karmienie do 8 lat:szok::szok::szok:To juz lekka przesada....
Sikoreczka Madziulka wygladała przesłodko w spineczkach:-)Trzymamy kciuki za odstawianie, ja jeszcze pokarmie, tak to lubie...
Nie pmietam co jeszcze miałąm pisac..No spadam do gina do póżniej:tak::-D:tak::-D

Dzień dobry. U nas dziś za oknem straszna mgła:szok:.
U mnie dziś i jutro od 8 do 20 jest przegląd instalacji gazowej w całym bloku i w związku z tym mamy nie mieć gazu:wściekła/y::wściekła/y:. Ciekawe czy to będą krótkie przerwy czy cały dzień nie będzie gazu:baffled:. Nawet nie będzie jak ugotować obiadu.
Idę poczytać co u was.

Dzień dobry! Wygoniłam mężusia z Adriankiem do przedszkola:-) Pewno go odprowadzi w 5 minut i zaraz będzie spowrotem:baffled: Mnie to zazwyczaj pół godzinki zajmuje.W nocy Madzia wymusiła cycusia:dry: No ale może przynajmiej na początek nauczę ją zasypiac bez wspomagaczy:-p
Marta a te spineczki może faktycznie za cukierki wzięła bo one były w takim foliowym opakowaniu:laugh2:
Dobra idę kawusi zrobic i łóżka pościelic bo zaraz moje kochanie wróci:tak:
Aha coś mnie ten paluszek znów ardzo boli. Szczególnie rano jak wstaję. Kurcze ciekaweczy długo to jeszcze potrwa. No jeden plus że siniec schodzi;-)

MARTYNKO
Jak masz na imię - dobrze wiem, więc dziś życzenia złożyć Ci chcę. Mnóstwo radości, słodkiej miłości, pełnego szczęścia i wiecznej młodości

kwiatek__3_.gif

reklama
Wycinaja sobie wloski w nosie :-D:-D:-D

.
świetne na dobry początek dnia:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ale przedwczoraj oglądałam jakiś program, w którym mówili o karmieniu piersią i pokazywali kobietę, która karmiła córkę 8 lat :szok::eek::oo: rety myślałam, że z fotela spadnę, toż to patologia. Ta dziewczynka przestała jeść pierś, bo zanikł jej już odruch ssania :errr: I co Wy na to :baffled:
:szok::szok::szok: - to rzeczywiście patologia - jak to musiało wyglądać duża dziewczyna ssie cyca- czuje zniesmaczenie:baffled::eek:
to zdjecie zrobila Jasminka.

Piękne zdjęcie a Dawidek śliczności:tak:

MARTYNKO

Jak masz na imię - dobrze wiem, więc dziś życzenia złożyć Ci chcę. Mnóstwo radości, słodkiej miłości, pełnego szczęścia i wiecznej młodości

kwiatek__3_.gif
Ja równiez przyłaczam się do życzen:tak::tak:: INNA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!

Do góry