reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

1.gif
4.gif
8.gif

To od Kalmonów dla Martynki:-D

reklama
Witam mamusie:-)
U nas dziś słoneczko aż chce się zyć:-)Wybieramy się na spacer i w odwiedziny dziś do mojej siostry j jej synka Bartusia(starszy od Grzesia o3,5 miesiąca)
Teraz was troszke poczytam i zmykam do pózniej:-)

I ja do życzeń się przyłączam:-)Inna wszystkiego co najlepsze i dużo miłosci i radości:-):-)

Ja uśpiłam dwóch moich facetów-synka i męża:-D:-D:-D no i mam czas na BB! Zaraz idę zrobić sobie kawę bo jakoś się nie wyspałam a w dzień to też nie mogę spać.I znowu rozmyślam co na obiad???? rany,już brakuje mi siły-ale co tam . Może zaserwuję skrzydełka na obiad? chyba tak. Muszę przyznać że nie umię robić sałatek,a niby to proste:-D:-D:-D

Dzień dobry!

Po siedzeniu wczoraj do późna, dziś nie mogę dojść do siebie :baffled:

Sikoreczka Madzia przesłodka w kolorowych spineczkach :tak:a paluch..... może powinnaś go prześwietlić.

Iwona Wy to się macie. Jak nie brak wody, to brak gazu. Jak coś to wsiadaj w auto i do mnie na obiad :-)

Inna: Wszystkiego najlepszego!

Bodzinka rety to miałaś pobudkę, dla mnie to środek nocy ;-) ja śpioch jestem :tak:

katrinm miłego dzionka u siostry.

A ja dziś idę do dentysty. Małego muszę zaprowadzić do rodziców, a potem ..... może dziś na noc u nich zostanę :baffled: zobaczę.

Przed chwilą koleżanka przesłała mi takie oto kawały, na poprawienie porannego, niedospanego humoru. Wklejam, może Wam się spodobają. Takie prawdziwe są ;-):tak::-D

Czym się różni mucha od męża?
Mucha jest upierdliwa tylko latem

W księgarni klient pyta sprzedawczynię:
- Czy jest książka "Mężczyzna, władca kobiet"?
- Fantastyka na drugim stoisku

.*****************

Ona: - Kochanie, koledzy z biura powiedzieli, że mam bardzo zgrabne nogi.
On: - Naprawdę? A nie wspomnieli nic o wielkiej doopie?
Ona: - Nie, o Tobie nie rozmawialiśmy...

czesc przesliczne dziewczatka :-)
Inna - wszystkiego najlepszego!!!!!!!
Bodzinko - zawsze sa plusy takiego nocnej pobudki :-). Ja tak wstaje od jakiegos czasu.
Sewa - kawaly super, nie omieszkam opowiedziec ich mojemu M
Iiwka - ja to w kuchni mam dwie lewe rece, niektore kobitki taj maja:-)Ty tylko salatek nie umiesz a ja potrafie wode na herbate przypalic:-):-)
Katrimn- nagadaj sie z siostra, fajnie ze macie kontakt ze soba
iwona.c - przerwy w dostawie gazu?? u mnie jeszcze tak nie bylo, woda a owszem, prad tez ale gaz to nie.

Dzisiaj na obiad postanowilam wyprobowac przepis asiulinki, kurczak z krakersami.

reklama
Hej dziewczynki
nie zaglądałam bo trochę miałam mało czasu a od poniedziałku miałam dwudniowy kryzys :baffled:.
ból migrenowy który rozkłada mnie na łopatki - dosłownie :no:
pyralgina dożylnie i kroplówki nawadniające - tym razem tylko jedna i dzisiaj już lepiej :tak:

nie wiem co u was :zawstydzona/y:, przepraszam
widzę że macie piękne suwaczki :tak:

krótko co u mnie:
- dzieci odpukać zdrowe, Dawidek tylko coś dzisiaj ma katarek ale to chyba nic poważnego
- i synuś bioderka ma na 6+ :-D

- dzisiaj mamy kolędę, w ostatni dzień :dry:

Do góry