reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A my byliśmy na spacerku bo wykorzystaliśy moment gdy nie padało:-)Był super ciepło jak wiosną:tak:
Juz w środe przeprowadzka:-)A ja zamiast się powoli pakować to na BB siedzę:-D

Widzę że na wieczór dziewczta na piffko sie umawiaja;-)

reklama
A mi wczesniej nie chcialo wejsc BB, ale widze, ze to awaria byla.
Ja robie porzadki na komputerze -nagrywam na plyty i kasuje, a w miedzy czasie staram sie prasowac (choc nie chce mi sie...).

Katrin juz tak szybko sie przeprowadzasz, super.:tak: Ale wspolczuje tego pakowania... A my to mozemy pomarzyc sobie o piwku...:dry:

A ja jak na szpilkach siedze..M nie odbiera, nie dzwoni a ja zapomniałam, durna baba tel do szpitala wziąść...
Wiem,że jakby tylko coś było nie tak to juz dawno by dzwonili ale....Rozum swoje a serce swoje..

Też się ciszymy że tak szybko:tak:Tylko to pakowanie z Grzesiem przy boku:szok:
O piffku jeszcze trzeba pomażyć:dry:Grześ straszni marudny jest od paru dni:baffled:Może w końcu ząbki wyjdą..
A ja prasowac nie lubie a tez bym rzeczy Grzesia musiała wyprasować:-(

Nie ma w necie szukałam..Pewnie się jeszcze porządnie nie wybudził..Dzwoniłam do teściowej i ona mnie uspokoiła...Troszke...

Wróciłam z Lublina nieszczęśliwa, mieszkanko nie okazało się takie wspaniałe jak to było napisane, idę wypić piwko:-:)-:)-(

bodzinka wszystko możliwe bo przecież operacja po południu była.A w ksiące tel.sprawdzałas?
anaconda często koloryzuja a potem okazuje się coś innego.Nie poddawaj sie uda sie znalezc w koncu:tak:

reklama
Ide kopmciac malca bo pomimo,że pól dnis spał to oczy jakoś tak trze podejrzanie...

Do góry