reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wróciłam z Lublina nieszczęśliwa, mieszkanko nie okazało się takie wspaniałe jak to było napisane, idę wypić piwko:-:)-:)-(

współczuje z mieszkankem, zazdroszcze piwka..!!!

hejka dziewczynki,...

troche mnie nie było, bo byłam u rodziców na 5 dni z małym; chciałam by mi rączki odpoczeły ;) i jestem super zadowolona, juz nie moge sie doczekac kiedy za miesiac znów tam pojade ;)))
potem musiałam doprowadzic do porzadku mieszkanie w którym mąż urzedował podczas mojej nieobecnosci... a w sobote znowu goscie... ufff... ciągle cos...

KATRIN M5 udanej przeprowadzki!!!

mam do Was pytanko: czy macie wśród krzesełek do karmienia swoje faworyty??? bo powoli chce zastanowic sie nad kupnem a nie mam zielonego pojecia jakie....

reklama
No a z relacji nocnikowej to bilans zerooooooowy. Rano zdjelam pieluche i do 13:00 biegala w majtkach i bylo sucho....potem pojechalam do LIDLA po zakupki zachciankowe i zalozylam jej na droge pieluche,oczywiscie zrobila co miala zrobic w tym czasie.Wrocilismy pobiegala po kaluzach z parasolem i w kaloszach i jak wrocilismy czyli kolo 15:00 zzdjelam jej pampka i do tej pory nie zrobila nic..........zaraz idzie sie myc i spac wiec wiadomo zaloze jej pieluche....no i tak kolko sie zamyka................I co ja mam zrobic???? Na to wychodzi ze musialabym siedziec w domu z dzieckiem oprzez caly czas oduczania zeby przez caly dzien nie zakladac dziecku pieluchy.

Ja mam, drewniane głównie ze wględu na cene....No i na to,że się rozkłada potem na dwa mebelki..Ale wygodniejsze np.w czyszczeniu są plastikowe:tak::tak::tak:

reklama
Do góry