reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Śpi słodziak..To dobrze bo ostatnie dwie godziny byłam rozdrażniona i rozkojarzona...

reklama
Zaglądam się przywitać. Nastukałyście trochę stronek kochaniutkie ;-):tak::-D Przeczytałam wszystko, ale nie za bardzo pamiętam co komu mam napisać, no to żeby nikogo nie pominąć...... daruję sobie dziś odpisywanie :zawstydzona/y:

Ja byłam dzis z siostrą na zakupach. Upolowalam parę fajnych ciuchów. Przeceny są wszedzie, grzechem byłoby nie kupić ;-)

Nie no muszę coś napisać.
anaconda tulę mocno i nie poddawajcie się tylko szukajcie dalej :tak:

bodzinka ciesze się, że u męża wszystko ok.

Ja już dziś zmykam bo padnięta jestem.

Dobranoc!

Dziewczyny z zamknietego dajcie znac co u Cloe? Urodzila juz? Jak sie czuje? Jestem ciekawa, wiec pytam. pozdrowcie ja.:-)

I ja juz zmykam. Spijcie dobrze. Dobranoc.:-)

Ja też szybko wpadłam dorej nocki życzyc!
Asiulinko to samo mi ostatnio po głowie chodziło. Zastanawiałam się czy Cloe już urodziła.
O a tak śpią moje człowieki:
00115613099.jpg

Cudnie śpia Twoje człowieki Sikoreczko:-)Ja mówie Dzien Doberek i zmykam do łózka nadal.
Zasiadłam tylko zgrac Małemu bajke ale no musiałam do Was zajrzeć:-)
A tak mój człowiek, znudzony całym dniem udaje się na spoczynek...
14063211628.jpg

Witam rano.
Anaconda szkoda z tym mieszkaniem i zycze szybkiego znalezienia tego czego szukacie.
Bodzinka gratki 2k posta,dobrze ze mezus zadzwonil w koncu i synus jest super.
Iwonka a moze mala specjalnie przytrzymuje jak nie ma pampka:confused:
Co do krzeselek to my mamt tez drewniane ale takie eBay Österreich: STOKKE Tripp Trapp / Trip Trap & Bügel & Sitzauflage (Artikel 180211495711 endet 10.02.08 20:45:00 MEZ)
potem rozklada sie tak,ze moze dorosly siedziec.Jedyne czego w nim nie mam to pasy i wysokiego oparcia,ktorego mi brakowalo.To krzeslo dostalam od siostry ale nowsze sa dostepne juz z wyzszym oparciem.W sumie pasy nie byly nam potrzebne ale jak posadzilismy tam kolezanki syna to :szok:co on wyprawial.Victor na szczescie siedzial i siedzi tam spokojnie

Ach Ci faceci:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ja sie wczoraj cały dzień martwiłam a ten dzwoni dzisiaj,że wyszedł juz lae jedzie najpierw do mamy bo myślał,że ja śpie:angry::angry::angry:
Niech w takim razie u mamy zamieszka z powrotem:crazy::crazy::crazy::crazy::crazy:

reklama
Do góry