reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam. sms od Cloe ale dzis rano przed 7 mi go przyslalala
yes2.gif

o 20:20 08.02.08 urodzilam sn dziewczynke 56cmi 4200g jest przesliczna :)

Cloe gratuluje!!!!!!!!!!!!!!Wracajcie szybko do domku i na BB
laugh.gif

12_czerwonych_roz_a.jpg

:-)Jestem taka zacofana ze wczoraj nie umialam wlaczyc internetu na komputerze mojego M:zawstydzona/y:. Cuda wianki normalnie. Teraz ide sie umyc bo Dawidek spi. Trzeba wykorzystac wolny czas. Bede dzisiaj tak z doskoku z Wami. Przesylam buziaczki
Milego dnia.
U mnie jest piekne sloneczko i chyba z 10 stopni ciepla.

Dzień dobry! Ja dziś w biegu, bo za godzinkę lecimy do reala. Adriankowi obiecałam do "przechowalni" dla dzieci, że pójdzie się pobawic , a potem do mc donalda:-) Potem jedziemy do kuzynki na urodzinki.
Cloe GRATULUJEMY!!!!
29378181yd6.jpg

Jasminka super że już jesteście razem:-) Czekamy na wrażenia na gorąco:tak:
Iwonka zdróweczka dla Natalki:-)

Witam dziewczyny:-)
Ja tylko na chwilkę do Was:-)Mama zabrała Grzesia na spacer a ja dalej pakowanko:tak:
jaśmina żę jestescie już razem i jesteś zadowolona:-):-)
Marta mój tez takie zakupy robi:szok:

reklama
Do góry