reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja jeszcze przed obiadem, bo mi wszyscy posneli.:dry: A dla mnie samej przeciez nie oplaca sie robic. Tylko troche juz glodna sie robie...:eek:

reklama
Bodzinko? jestes tam?
Czy mozesz mi napisac jaka jest pokolei temperatura na piekarniku... bo ja mam tylko cyferki od 1 do 9 no i wczoraj kurczaczki sie ...troszke spalily...
Ja też mam cyferki i jade na wyczucie..Kurczaczka robie k .5..Masz gazowy czy elektryczny bo ja gazowy:happy:

Czesc wam,,ja siedze na wsi u szwagierki,,hmmm,,jakos tak wyszlo

Przyjechala po mnie,pojechalysmy na zakupy,,no i co,,hmm,,taka pikna pogoda,ze ne moglam tu nie pojechac,na dworzu obiadek zjedlismy,,maly nalatal sie,teraz w domeckzu,bo jak slonko zaslzo to zimko juz jest...

a wieczorkeim standardowo piffeko,,,;-)

My w koncu bylismy na zakupkach,kupilismy miedzy innymi dvd do Vanesski pokoju na bajki zeby nasz tv zwolnila;-):-D:-D:-D:-DJutro mamy gosci bo bedzie mojego R siostra rodzona z dzieckiem o pol roczku mlodszym.Dziewczyny sie wybawia:tak::-)
Acha i kupilismy nowy nocnik ,to juz 4 do kolekcji...:sorry:nie wiem czy tu pisalam ze darowalam nocnikowanie bo nic z tego nie wychodzilo a dziecko sie tylko meczylo ....no ale jak jej sie dzis spodobakl ten nocnik i powiedziala ze bedzie robic siusiu to jej wzielismy dlatego:tak:zobaczymy co z tego wyjdzie...:sorry:Milego wieczorku zycze

Juleczek był perwszy raz od miesiąca na spacerku,byliśmy na zakupach a jak stary wrócił z roboty to pognałiśmy z Julkiem do mojej Cioci która sypnęła groszem.;-):tak:I to szczerze.
Jeśli macie ochotę na domowego Kubusia to zapraszam do Książki.:tak:

Witam. sms od Cloe ale dzis rano przed 7 mi go przyslalala
yes2.gif

o 20:20 08.02.08 urodzilam sn dziewczynke 56cmi 4200g jest przesliczna :)

Cloe gratuluje!!!!!!!!!!!!!!Wracajcie szybko do domku i na BB
laugh.gif

12_czerwonych_roz_a.jpg

Cloe i ja się dołanczam z całego serca do gratulacji, wracja szybko i pokaż nam maleństwo.

Nie czytam was dzisiaj bo juz nie mam sily, poczytam wzystko w pon.
Sesja sie skonczyla, jak narazie wsyztko M ma zdane takze ok tylko z dzisiejszego egzaminu beda wybiki do wt, ale jestem dobrej mysli...

padam z nog dzisiaj takze milych snow. dobranoc

Witam wieczornie

Pakowanko idzie całkiem niezle aż sama w szoku jestem:-DJestem trochę zmęczona:tak:
Ewcia fajny wypad na wieś:-)
iwonka może Vanesska w końcu nauczy się korzystać z nocnika tylko wiecej czasu potrzebuje żeby się z tym oswoić:tak:
Marta taka wizyta to się opłaca;-)

reklama
katrinm - pakuj sie pakuj, pewnie sie dziwisz kiedy sie nazbieralo tyle roznych rzeczy? ;-).
marta - podaj namiary na ciocie tez do niej pojade, jakis zastrzyk gotowki by sie przydal :-D oczywiscie zartuje:-):-):-).

Dzisiaj bylo naprawde pieknie, Dawid pojechal na spacer bez kombinezonu tylko w polarowym kapleciku i pierwszy raz jechal w wozku na siedzaco. Bardzo mu sie podobalo. Jasminka poszla na spacer bez czapki i tez byla zadowolona.

ide juz do lozka, wiecie gdzie teraz Dawid spi?... u mnie na rekach.
buziaczki, ide lulu.

Do góry