reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ewcia obcinania włosów to i ja się nie boję, bo włosy nie ręka odrosną;-):-D, ale z kolorami to ja już wyszłam :szok: teraz jestem ostrożniejsza....

reklama
A ja od wczoraj wróciłam do nauki nocnikowania i wczoraj Maja sikała cały czas w majtki (nawet nie zliczę ile razy ją przebierałam), a dzisiaj niespodzianka, sama zawołała i zrobiła siusiu do nocniczka, oby to był dobry początek i koniec pieluch, trzymajcie za nas kciukasy:tak::tak::tak:
Słonko dzisiaj mam, ale strasznie wieje, po obiadku wybieramy się do marketu, trzeba jakieś zakupy zrobić:tak::tak:

No właśnie Ewcia też się wróciłam do tych fryzurek i one są takie same tylko inaczej uczesane. Ale wersja pierwsza bardziej mi się podoba :tak:

Ewcia obcinania włosów to i ja się nie boję, bo włosy nie ręka odrosną;-):-D, ale z kolorami to ja już wyszłam :szok: teraz jestem ostrożniejsza....
ja kiedys miałam ciemne non stop,potem pasemka iw yszłam już blondina,,,,hmm
a ja za to fryzjera zawsze sie bałam i sama podcinałam i nic wiecej,,takze fajny fryzjer moge isc,,jak spierdzieli to nigdy juz nie pojdee:baffled::sorry2:

Witam dziewczątka :-)
Hmmmm mi dzisiaj dzieciaki dały pospać do 8.00 wow jak mi dobrze:-).
Mąż niestety dzisiaj jest też w pracy, no ale cóż... Wypiłam kawkę. Jak Dawid zaśnie to chcę troszkę zrobić wkoło siebie.
Sewa - z każdym dniem coraz bliżej wyjazdu... odliczasz już dni?:-)

A mój mały zdobywca świata nabił sobie guza.

reklama
Do góry