reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bodzinka, na 92 pajace są, na Allegro, takie zwykłe, z małą aplikacją, za 32 zł trójpak + wysyłka, więc cenowo nie jest tragicznie (bo z wysyłką 40 zeta), ale ostatnio kupiliśmy pajaca na 92 i już jest na styk, dlatego szukam na 98 (ostatnio moje dziecię wyciągnęło się do góry i nikt nie wierzy że ona ma 15 miesięcy:sorry2:, no i ta waga, ponad 13 kg). A na 98 są, ale w życiu nie zapłacę 115 czy 120 zł za 3 pajacyki dla dziecka :no:
Ewcia, piżamki też uzywamy, ale jak już wspomniałam, Oliwka strasznie się w nocy rozkopuje, generalnie śpi odkryta, a jak w piecu w nocy wygasnie, to nad ranem można się w sopel lodu zamienić. Więc preferuję pajace, bo przynajmniej nic z żadnej strony jej nie wystaje, zawsze to cieplej niż miałaby świecić gołymi plecami, co jej się zdarza jak śpi w piżamce. Wiercipiętka z niej i tyle.
Bodzinka, kiecka śiwetna. Ja powoli też będę musiała szukać jakiejś kreacji, bo w czerwcu Jacka siostra bierze ślub, ale najpierw wolałabym trochę schudnąć ;-)
Anula, narzeczona pierwsza klasa :tak:. A Twój m. co nabroił :confused:
A ja Oliwkę już wykąpałam, ubrałam w pizamosa, dałam butlę z mlekiem, zapodałam jej bajoszki i czekam aż moje kochanie łaskawie wróci do domu :sorry2:

reklama
Staryt śpi młody nie chce jeść więc trafił do łóżeczka jak się namyśli to dostanie a jak nie to dam mu zanim pódę spać na dłużej mi starczy

A ja całe popołudnie spałam, tak się źle czuję, jutro zmykam do lekarza bo widzę że sama to na pewno się nie wykuruję:-:)-:)-:)-(

reklama
Do góry