reklama
Mama Laluni
Zaciekawiona BB
U mnie dzisiaj obiadokolacja, bo M. pozno wroci, Natalka zasnela ok 17, to pewnie potanczy do 23
Mama Laluni
Zaciekawiona BB
Ja z tata sie horrorowalismy
>..
Obejrzelismy MGŁE :-) dooooobry film :-)[/quote]
Ja sie nie horroruje bo potem nie moge spac

Obejrzelismy MGŁE :-) dooooobry film :-)[/quote]
Ja sie nie horroruje bo potem nie moge spac

Bodzinka ładne święto:-) wszystkiego najlepszegoA my mamy malutkie rodzinne święto dziś:-):-)Dwa lata temu zrobiłam tst ciążowy.POZYTYWNY:-):-)
No i teściowa ma urodziny....Mus jechać..Chciałam nie jechac ale nie umiem tak![]()

Cara gratulacje :-)Jejejeejeje
Mlody mama mowi... i to jak najety
....
:-):-):-);-);-);-)
![]()
dobrze wiedzieć na przyszłośćI wiecie co - w życiu, przenigdy, choćby Wam płacili za to - nie kładźcie nigdzie ciemnych paneli. My mądre głowy mamy w salonie i kuchni - porażka. Bo co z tego że ładnie wyglądało, teraz jest tragicznie, widać każdą ryskę, każdy okruszek, odkurzać trzeba by było kilka razy dziennie, żeby jako tako wyglądały i myć też parę razy dziennie
. Ohyda. Nie cierpię tych paneli i jak się kiedyś wścieknę to je pozrywam
![]()

Ewcia jak się murzynek udał :-):-):-):-)Kutwa wiecie co ja zrobilam,,pieke murzynka i wstawilam go do piekarninika,,a potem patrze białka ubite czekaja,aby dorzucic do ciasta,,ja pikole wyciagnelam z piekarnika i dodalam,wymieszałam,,nie wiem co to za ciastow yjdzie,,,,ale mam łeb,,jak sklep tlyko polek brakkk
Marta super.... tak o wiele lepiej brzmi:-)I chciałam ogłosić,że będę kończyć Uniwersytet Przyrodniczy a nie Akademię Rolniczą,bo Kaczor podpisał ustawę o zmianie rangi i nazwyuczelni.

Madźka masz pewnie racjęAluśka, a może mała się wkurza bo nic nie widziMiałam dokładnie to samo z Szymkiem. budził się i wył okrutnie dopóki się go nie wzięło i nie podniosło do góry, zeby mógł wszystko obserwować.Teraz jak zrobiło się słonecznie i ciepło wsadziłam go do spacerówki i dymy na spacerze się skończyły - bo nawet jak się obudzi to jest tyle rzeczy do zobaczenia, że ogląda w skupieniu
. Ale dzisiaj to masakra po prostu. znowu wyje
![]()

czarna biedny Dawidek :-( oby wyniki badań wyszły w porządku i mu to jak najszybciej przeszłoCześć dziewczyny;-)
u was to jak zawsze jest mnóstwo do czytania
ja tylko na chwilkę wpadła
mam problem z Dawidkiem.
zrobił się mu guzek z tyłu główki obok wezłów szyinych:--(
jest mały i porusza się,raczej go nie boli.:--(
Byliśmy z tym u lekarza powiedział że mogło go zawiać i temu sie to zrobiło,ale powiedział też że może być to coś o nazwie na W (nie pamiętam nazwy)
jutro idziemy na badaniab morfologia i wymaz.
Mam nadzieję ze wszystko bedzie dobrze.
Aluśka-pamietam takie koncerty bardzo dobrze...heheh nic sie nie martw z wiekiem minie![]()

....mam taką nadzieję

Aluśka mój mały jeszcze nie siedziMadźka masz pewnie racjęale według mnie na spacerówkę jest dla niej jeszcze za wcześnie(nie chce jej sadzać do póki sama nie zacznie) ...i taka pogoda wiatrzysta
...kurce ...:-
baffled:

Marta1981
Rodzyneczka
Teraz to pusto i głucho a w nocy znowu zaczną drinkować;-)
.Przyznać się,która orzekła mi racuchy,bo zbrakło mimąki i za rzadkie ciasto mi wyszło i się rozlazły po patelni

:-(.

Ja z tata sie horrorowalismy>..
Obejrzelismy MGŁE :-) dooooobry film :-)
Ja sie nie horroruje bo potem nie moge spac![]()
ja to uwielbiam horrory
reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Szczególnie przy wzmacniaczu jakim;-)
.

Podziel się: