reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Maly jak padl o 15 tak ladnie spal z moja mama ;)

Ja z tata sie horrorowalismy :p>..

Obejrzelismy MGŁE :-) dooooobry film :-)

reklama
A my mamy malutkie rodzinne święto dziś:-):-)Dwa lata temu zrobiłam tst ciążowy.POZYTYWNY:-):-)
No i teściowa ma urodziny....Mus jechać..Chciałam nie jechac ale nie umiem tak:dry::dry:
Bodzinka ładne święto:-) wszystkiego najlepszego :tak::-) Scrapiki śliczniutkie jak zawsze :-D:-)

Jejejeejeje

Mlody mama mowi :D... i to jak najety :D.... :tak::tak::tak::-):-):-);-);-);-):-D:-D:-D:-D:happy2::happy2::happy2::happy2:
Cara gratulacje :-)

I wiecie co - w życiu, przenigdy, choćby Wam płacili za to - nie kładźcie nigdzie ciemnych paneli :no:. My mądre głowy mamy w salonie i kuchni - porażka. Bo co z tego że ładnie wyglądało, teraz jest tragicznie, widać każdą ryskę, każdy okruszek, odkurzać trzeba by było kilka razy dziennie, żeby jako tako wyglądały i myć też parę razy dziennie :dry:. Ohyda. Nie cierpię tych paneli i jak się kiedyś wścieknę to je pozrywam :wściekła/y::wściekła/y:
dobrze wiedzieć na przyszłość:tak:

Kutwa wiecie co ja zrobilam,,pieke murzynka i wstawilam go do piekarninika,,a potem patrze białka ubite czekaja,aby dorzucic do ciasta,,ja pikole wyciagnelam z piekarnika i dodalam,wymieszałam,,nie wiem co to za ciastow yjdzie,,,,ale mam łeb,,jak sklep tlyko polek brakkk
Ewcia jak się murzynek udał :-):-):-):-)
I chciałam ogłosić,że będę kończyć Uniwersytet Przyrodniczy a nie Akademię Rolniczą,bo Kaczor podpisał ustawę o zmianie rangi i nazwyuczelni:cool2:.
Marta super.... tak o wiele lepiej brzmi:-):-D

Aluśka, a może mała się wkurza bo nic nie widzi:confused::confused: Miałam dokładnie to samo z Szymkiem. budził się i wył okrutnie dopóki się go nie wzięło i nie podniosło do góry, zeby mógł wszystko obserwować.Teraz jak zrobiło się słonecznie i ciepło wsadziłam go do spacerówki i dymy na spacerze się skończyły - bo nawet jak się obudzi to jest tyle rzeczy do zobaczenia, że ogląda w skupieniu :tak::tak:. Ale dzisiaj to masakra po prostu. znowu wyje :baffled::angry:
Madźka masz pewnie rację:tak: ale według mnie na spacerówkę jest dla niej jeszcze za wcześnie(nie chce jej sadzać do póki sama nie zacznie) ...i taka pogoda wiatrzysta :baffled: ...kurce ...:-:)baffled:
Cześć dziewczyny;-)
u was to jak zawsze jest mnóstwo do czytania
:szok::-D
ja tylko na chwilkę wpadła :-p
mam problem z Dawidkiem.
zrobił się mu guzek z tyłu główki obok wezłów szyinych:-:)-(
jest mały i porusza się,raczej go nie boli.:-:)-(
Byliśmy z tym u lekarza powiedział że mogło go zawiać i temu sie to zrobiło,ale powiedział też że może być to coś o nazwie na W (nie pamiętam nazwy)
jutro idziemy na badania:ob morfologia i wymaz.
Mam nadzieję ze wszystko bedzie dobrze.

Aluśka-pamietam takie koncerty bardzo dobrze...heheh nic sie nie martw z wiekiem minie:tak:
czarna biedny Dawidek :-( oby wyniki badań wyszły w porządku i mu to jak najszybciej przeszło:tak::tak::tak:

....mam taką nadzieję :tak:.... a w jakim wieku przechodzi "koncertowanie":sorry2:

Madźka masz pewnie rację:tak: ale według mnie na spacerówkę jest dla niej jeszcze za wcześnie(nie chce jej sadzać do póki sama nie zacznie) ...i taka pogoda wiatrzysta :baffled: ...kurce ...:-:)baffled:
Aluśka mój mały jeszcze nie siedzi:no::no:ale spacerówka nam się do półleżenia rozkłada, więc Szymek leży w zasadzie, bardziej niż w foteliku samochodowym:tak:

reklama
Do góry