jasmina111
Fan(ka)
Tośmy sobie potańczyły z JaśminkąOde mnie dla Was na wiosnę Wrzuta.pl - Tadeusz Wozniak - Smak i zapach pomarańczy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tośmy sobie potańczyły z JaśminkąOde mnie dla Was na wiosnę Wrzuta.pl - Tadeusz Wozniak - Smak i zapach pomarańczy
Ja mam wszedzie jasne panele i zadowolona jestem, tymbardziej ze mam psaNo właśnie, u Oliwki w pokoju są jasne panele i rewelacja, nawet jak się tydzień czasu nie odkurza i nie myje to i tak nie widać.
No, ale spaceros odpada, bo jeszcze by nam łby pourywało albo wywiało nie wiadomo gdzie ;-)
Aluśka, a może mała się wkurza bo nic nie widziCześć Kobitki :-)
Byliśmy dzisiaj na spacerku ale tylko pół godzinki ponieważ Amanda dała taki koncert że szoka wszystko przez to że nie lubi leżeć jak nie śpi tylko cały czas chce być na rączkach
![]()