reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Kobiety a mnie wzielo... Sluszalyscie czasoumilaczy z PLUS'a - Puchacze?

To ze sluchowiska ktore mialam na plytach winylowych :D... jak ja zaluje ze nie mam juz adapteru! Oddala bym wszystko zeby moc sluchac te bajki razem z Adasiem :-) Poprostu ja jako dziecko je kochalam ;-) szczegolnie dziadka do orzechow :-)

Dzień dobry.

Chyba mnie jeszcze pamiętacie:confused:. Ostatnio choroby nas nie opuszczają. Dzieci już lepiej tzn Natalka już zdrowa jeszcze tylko trochę kaszle,a Kuba też w sumie lepiej. Gorzej ze mną. Wydawało mi się,że jest juz lepiej,bo gorączka mi minęła,a tu dziś potworny bol głowy tuż nad brwiami - jak się nachyle to jeszcze gorszy,zatkany nos - chyba zatoki:baffled: Najgorsze,ze musze czekać do poniedzialku,zeby iść do lekarza. Ponadto w święta mam wesele i juz sobie wyobrażam jak bedzie super, jak bedę brała antybiotyk i nawet lampki szampana nie wypiję:wściekła/y::no:.

Próbowałam was nadrobić,ale tak lecicie,że nie jestem w stanie:no::szok:. Jeśli mnie coś ważnego ominęło to proszę napisać;-).

Pozdrawiam.

ja uwielbiałam księzniczkę na ziarnku grochu i stonóżkę z pimpifluszek:-D:-D:-D

ksiezniczke tez uwielbialam :D...

Aktualnie wszystko wychodzi na CD - bajki grajki :D... wlasnie sciagam mlodemu...

Jak sie okaze, ze dziadek do orzechow ktorego sciagam to ten z mojego dziecinstwa to sie poplacze!!

Iwona no coś Ty, pewnie, że pamiętamy o Tobie:tak::-) W sumie dobrze , że dzieciaczki już się jakoś wykaraskały z paskud przeziębieniowych, tylko mama jeszcze niewyraźna:-( Kuruj się jakoś domowo do tego poniedzziałku a potem koniecznie do lekarza:tak: Weselem się nie martw, jak przestaniesz brać leki to z nami sobie chlapniesz wieczorem;-);-) ostatnio cały czas jakieś popijawy na domówkach:-D:-D

Iwona całuski.Myślałam własnie dziśrano o Was.Jak sobie choraski radzicie.
Madzka zepsuty ten koszyk był:-:)-:)-(Nie dał się teleportować.Ale marobiłyście mi smaka i robie racuchy:-D
Cara a ja uwielbiałam spiąca Królewne i Czerwonego Kapturka.Piosenki z nich do dzis moja mam pamieta i kawałki ja i Młodemu spiewam...

ja uwielbiałam spiąca Królewne i Czerwonego Kapturka.Piosenki z nich do dzis moja mam pamieta i kawałki ja i Młodemu spiewam...
Nom ja też tak mam. A odkąd zaczęłam babyradia słuchać to wszystkie szlagiery z młodości sobie przypomniałam:tak::-D:-D
Bodzia, bo w tych biedronkach mają jakieś kiepskie te koszyki. Do rzecznika praw konsumenta trzeba napisac, bo też żeby ludzie nie mogli użytku porządnego z nich robić to już skandal :baffled::baffled::-D:-D:-D

reklama
Madzka masz racje!!!!Zgłosić To!!!Mój Męzul ma na frytki ochote.Ja zresztą też.
Zaczełam ściągać te bajki oby to były te:-D:-D

Do góry