reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Aha: fajniste avartki prezentujecie:tak: Naprawdę świetne:-D
Ja wysyłałam siostrze rosołki i wegetę do Norwegii i zapłaciłam 60 złotych:szok: Jeszcze na poczcie ważyłam paczkę i żeby nie przekroczyło to musiałam rosołki z kartonika wyciągac :laugh2: Ale babcie z rachunkami miały miny:eek: A siostra mi potem mówiła że paczka dotarła otwierana i wegata była ponacinana:baffled: No tak w końcu siostrzyczce amfę posłałam:nerd::-p
:-):-):-):-)No wiesz co amfa;-);-);-)

Na poprawienie humoru kupiłam Jaśmince misia i ona teraz karmi go piersią:tak:
Cudnie to musi wyglądać.

Cara wsystkiego naj dal Adasia a m. powiedz żeby dał se spokój ze sznurem mamy walec może my go zaprosić.
Moje małe chore i marudne za to stare uczynne i uprzejme
z opieki chyba zapomnieli przelewu zrobić bo konto puste.
Bodzia jak po szczepieniu?
Pare stronek wcześniej pisałam...Ale O.K.Nie płakał:tak::tak:
Jasmina Dawidkowi 100 całusów na 8 miesięcznice:-D:-D

miss_you_bear.gif
Dziewczyny wygłupiałam się z M i poleciałam na plecy.Noga mi się podwineła ale nie dośc,że pod plecy to jeszcze na bok prawie o 90 stopni.Boli jak cholera, chodzic nie moge ból taki,że aż wyje....

reklama
Nie nie spuchła, nie złamana..Podejrzewam,że naciągnełam ścięgno albo mięsien..Do tego pogotowie chirurgiczne jest w innej dzielnicy, z Karolem nie mamy co zrobic a ja sie sama nawet do taxi nie dokuśtykam...Nie mówiąc o tym,żebym za nia uśmiechem pewnie zapłacila;-);-)Boooooli

Dziewczyny wygłupiałam się z M i poleciałam na plecy.Noga mi się podwineła ale nie dośc,że pod plecy to jeszcze na bok prawie o 90 stopni.Boli jak cholera, chodzic nie moge ból taki,że aż wyje....
Bodzia :szok::szok::szok::szok: fotki kochana fotki:-D:-D dobrze,żeś se nic nie zrobiła. Ty z tym swoim mężem to jak nie stół w kuchni to wygłupy jakieś:eek::-D:-D:-D oj Bodzia Bodzia:-D:-D:-D;-);-);-)

No własnie chyba sobie coś zrobiłam...Noga coraz bardziej boli, chodzic nie moge, zgiąc jej, stanąc, mięśnie mnie bolą, taki rwący przerazliwy ból....Do tego zaczyna puchnąć...
Jakie fotki????

reklama
Do góry