reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Moje czyściutkie:tak: Spac nie zyczą sobie:baffled: Wszamali winogrona. W biedronce kuiłam ale pychotkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:-p
Bodzia z tego co mówisz to nie ciekawie:no: Oby to tylko naciągnięte było:eek:

Nie nie spuchła, nie złamana..Podejrzewam,że naciągnełam ścięgno albo mięsien..Do tego pogotowie chirurgiczne jest w innej dzielnicy, z Karolem nie mamy co zrobic a ja sie sama nawet do taxi nie dokuśtykam...Nie mówiąc o tym,żebym za nia uśmiechem pewnie zapłacila;-);-)Boooooli

Bodzi już jadę po ciebie.... i zawioze cie nawet do innego miasta;-) bidulko przytulam mocno.....

Widzę zę wy dziis nie drinkujecie... to zapodalam sobie ajerkoniak i czuje si etak jakos dziwinie......:laugh2::confused2::laugh2: ja mam djutro ciezki dzien.... zaczynam nowy etap współpracy z firmą z która juz dzialamy, wiec zaczyna sie harkore..... bede miala mniej czasu na bb ale nie pozbedziecie si emnie....przykro mi ;-)

Bodzinka :-:)-( niech nie boli :no::no: misiaka mam dla ciebie ;-):tak::tak::-)

Załączniki

• mis.gif
    mis.gif
    78,3 KB · Wyświetleń: 51
Ania tron śliczny a książe jak widac zadowolony:tak::-D
Agatka dobrze że nas nadal będziesz nękac:laugh2:;-)
Madziucha śpi Adrian coś buczał ale chyba zaśnie a M stoi przed tv:baffled: Woda mi się grzeje chyba pójdę kąpusianko
prycho.gif
M coś się przymila ale nie wiem czy mam na niego dziś natchnienie:eek:

Nie mam sily nadrabiac tego co napisalyscie.
Bodzinka Ty gnaj czym predzej do szpitala, bo nie ma zartow z takim czyms. MOja mam dawno temu niefortunnie sie przewrocila na dworze jak wracala z imprezy, bolala ja noga jak cholera ale poszla spac i rano na pogotowie bo juz umierala z bolu no i skonczylo sie gipsem od kostki do uda. Nie bylo zlamania, wiec nie chce cie straszyc.

M dostal propozycje awansu...
Mieszkanie we wroclawiu, wieksza pensja...

Mam zdecydowac... co dalej z nami... inaczej on sie wynosi...

:|:confused2::crazy::baffled::nerd::eek::szok:

reklama
Do góry