Sikoreczka to śmierć w lawie i....jakuzziśmierc niesamowita a jeszcze jest to opatrzone tekstem: "wpadasz do lawy! Kończysz jak frytka"![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sikoreczka to śmierć w lawie i....jakuzziśmierc niesamowita a jeszcze jest to opatrzone tekstem: "wpadasz do lawy! Kończysz jak frytka"![]()
i solarka w jednymSikoreczka to śmierć w lawie i....jakuzzi![]()
Były,szukaj w okolicach połowy grudnia;-)wszechnico wiedzy kucharskiej i wszelakiej innej (Marta;-)) czy mi się przewidziało czy był gdzies przepis na drożdżówki w kucharskiej??
bo nie mogę namierzyć
![]()
A Olo przewrót do przodu robi i mówi,że zmienia się w kulępiknie :-) może do cyrku ćwiczy?a drożdżówki znalazłam .rosną pod kaloryferem w kuchni
![]()
Mus do cyrku albo na casting do Harrego Portiera;-)A Olo przewrót do przodu robi i mówi,że zmienia się w kulę.