reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ku*wa :wściekła/y::wściekła/y: Doczytałam wszystko, pozaznaczałam co mam zacytować i doopa - explorer mi się powiesił i wszystko poooszłoooo :angry::angry::crazy:

Więc napiszę tyle ile pamiętam:
Jasmina, a w UK nie jest przypadkiem tak, że za każdą wizytę się płaci i dlatego po recepty na wszystko trzeba latać do lekarza??
Cara, kopnij tego kolesia w tyłek i to jak najszybciej. On Cię psychicznie wykończy. W ogóle to on ma nieźle nas*ane w głowie :angry:. Jednego dnia się wiesza, a drugiego informuje, że dostał propozycję pracy w innym mieście i masz zadecydować co z wami bo inaczej wyjeżdża?? On to się chyba często uśmiecha bo tylko Pie*dolnięty Zawsze Uśmiechnięty :sorry:. Z tego co piszesz to i tak za specjalnie przy Adasiu Ci nie pomaga, więc niech się jak najszybciej pakuje i spitala jak najdalej od Ciebie. Nie poddawaj się jego chorym manipulacjom!!!
W ogóle, Cara, to ile ten facet ma lat?? Nie wiem czy pisałaś, a jak tak to ja chyba przeoczyłam :baffled:
Któraś się chwaliła że ma WALEC do złożenia - no to szybciorkiem, szybciorkiem, składamy, trzeba wypróbować :tak:

No i tyle pamiętam...
A tak w ogóle to Wy mnie nie lubicie, żadna się za mną nie stęskniła :-(.Phi :dry:
Wiecie co wczoraj zrobiła Oliwka?? Na chwilę wyszłam z pokoju, a ona dorwała swojego niedojedzonego Bakusia i wysmarowała nim siebie, ściany i mojego laptopka kochanego :wściekła/y:. A na koniec przewróciła się i grzmotnęła głową w ścianę :sorry:.
A dzisiaj chodzi i miauczy od samego rana :no:. Mam jej dość.
Oddam Oliwkę, bez dodatkowych opłat - któraś chętna??

A teraz fotki - Oliwka i miski w czterech odsłonach:

reklama
Do góry