reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

To mój jest młodszy i myślałam że też głupi ale widzę że nie jest jeszcze tak źle.
I ciągle Ci mówi że idzie się wieszać?Rany co za koleś
A tymi idiotkami to się wogóle nie przejmuj,wiem że to się tylko tak mówi ale popisz z nami to Ci przejdzie:-D:-D:-D
Dziewczyny mi doradzały że on potrzebuje wstrząsu i jak się dowiedział o wojsku wszystko się poprawiło,jest między nami super.

reklama
Masz Adasia i zobacz masz dla kogo wstawać co rano,budzić sie z uśmiechem na ustach,facet nie jest Ciebie wart i miej go gdzieś. Żyj dla siebie i dla syna to on jest najważniejszy! Nie poddawaj się bo będzie gorzej. Wszystko przed Tobą kochana!!!!!!!

Chyba nie ciezko sie domyslic?

Psychicznie jestem wrak... I tak juz od dziecka... Sama :(....
To jak się tak zle czujesz to do psychologa.Nie czekaj tylko idz.To żaden wstyd.A może Ci bardzo pomóc.I zapamiętaj ŻADEN facet nie jest wart żeby przez niego odbierac sobie życie.ŻADNA miłośc nie jset warta takiego poświęcenia.Kochana jeżeli myślisz o takich rzeczach to idz koniecznie do lekarza, bo to może byc depresja...Zresztą przy takich przeżyciach to sie nie dziwie...Płacz jeśli potrzebujesz, zadbaj o siebie.Myśł o SOBIE Jesteś WAŻNA TY jako TY.No i niczemu nie jesteś winna.Psycholog Ci pomoże i to bardzo.Nie obrażaj się na mnie,że Ci to radze ale przechodziłam depresje, mam za sobą brdzo ciężkie dzieciństwo, próbe smopójczą, złą miłosć i nie chce żeby jakas kobieta cierpiała jak nie musi.Serce mi sie kraje....

sie mano :-D:-D:-D Inna przecież się darłam ostatnio wieczorem ale nie słyszałaś:eek::eek: Małagosiunia drożdżówki hooj strzelił:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:zakalec sie wdał:crazy::crazy:

reklama
Juz sie tu chyba wiecej nie zjawie ;(...
Mam wszystkiego dosc ;(...

pa
KOBIETO tu Ci nikt zle nie życzy.Wszystkie są Ci życzliwe i chcą Ci pomóc.ALe na odległość się nie da.żemy pisac ale nie zastąpimy kogos kto Cię przytuli, wysłucha, weżmie za ręke..Wiem,że czujesz sie samotna...Potrzebujesz kogoś...Mie tylko dziecka...Nie wiem co Ci napisac,żeby podnieśc Cię na duchu..

Do góry