Dzięki

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dzięki

Widzę że się impresssska tu rozkręca
Ja miałam gości: dziadostwo nas nawiedziło;-) Moi rodzice przyjechali i przywieżli młodym duuuużo prezentów a jeszcze więcej słodyczy

Męczy ją gorączka po 39 i gardło boli, jeśc nie chce. Jeszcze z tego wszystkiego biegunki od antybiotyków dostała:-( Najbardziej mi smutno z tego powodu że Adrianek musi z nami w domu siedziec przez najbliższe dni. Zdrowy jest a nie mam go jak do przedszkola odstawic
No i ja też z Oliwką, a jak gdzieś iść to z nią... No ale tak to jest - dziecko to jeden wielki obowiązek, trzeba się przyzwyczaić do tego, że imprezy się odbywają, ale już bez nas ;-).
bo steskniłam się za Wami jak nie wiem co 

Ja to się już jutra doczekac nie mogę jak Lachony wrócą i będą z nami gadac
Imprezy tylko z dzieciami czyli urodziny święta itp w gronie rodziny. No ale "cierp ciało jakżeś chciało". Jednak wcale mi nie żal
Jeszcze się troszkę "pomęczymy" a potem sobie odbijemy;-) I będziemy śpiewac "wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni gdy nie ma dzieci w domu to jesteśmy niegrzeczni"

i mam do Was prośbe - mój synek bierze udział w konkursie pampersa i zbieramy głosiki - kazdy jest dla nas bardzo cenny Jesli moge prosic o oddanie głosu bede bardzo wdzieczna ;-) Dziekujemy Ruch to rozwój www.cwiczZmaluszkiem.pl
Choć na wesele opiekunka załatwiona.Moja mama z nim zostanie.Juz się boje....O siebie;-);-)