reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Korzystając z okazji, że nas dużo dzisiaj i nastroje poświąteczne jeszcze;-)

Załączniki

• 7x.gif
    7x.gif
    5,4 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Ale mam lenia :baffled::sorry2: robota czeka, a ja kwitnę, a może już przekwitłam :oo2::oo: przy kompie.

Właśnie przeżyłam wstrząs.... oglądam co tydz. serial na polsacie "chirurdzy" i dziś jest dopiero o 1:05 :crazy: no czy ich pogięło do reszty :baffled:

Zupka zjedzona:tak: Znaczy ja z Madzią zjadłyśmy a Adrian siedzi przy stole i się licytuje ile może zostawic:baffled: Co za dzieciak jeszcze nie zacznie jeśc a już pyta ile może zostac:sorry2: Bardzo sie cieszę bo malutka troszke zjadła:-) ja również witam nowa mamuśkę:tak:
Maaaaaadżka wołałaś! Co pijemy:-p

Bodzia bardzo mi się drugi scrapek podoba :tak::-)
Małągosiunia zdrówka dla malucha. Ty to Pudzian widzę z tym węglem. Może już sobie dzisiaj fitness odpuść bo nam padniesz;-)
Sewa jak na moje oko to nie przekwitasz :no::no:wiosna, koffana wiosna;-)

reklama
Przeszukałam kieszenie M i znalazłam 9 zeta,idę szaleć.3mcie sie Lachony;-):tak::-D.
...udanych zakupów :-)...

Aluśka super fotki:-) Mała ma takie długie gęste włoski poprostu super:-)
Sikoreczka scrabki ekstra:-)
Ewcia idź po ta kawę kochana idź:-) A pierogi pycha:-)
Ja tonę węgla wrzuciłam i jakoś powiem wam zmęczona jestem, Michał ma znów gorączkę i biednay leży w łóżu:-( Beznadzieja Wojtas drze się nie wiadomo vczemu oszaleć można....
Małagosiunia21 dziękuję :tak:;-)....
...zdróweczka życzę Michałkowi :tak::tak::tak:

Bodzia super fajne scrapiki :-D:-D:-D a model uroczy... cud marzenie...:-D:-D:-D

Do góry