reklama

jasmina111
Fan(ka)
Witam nową Mamusię
Lecę szykować obiadek i pomagać Jaśminie pizze robić he he he
to narazie dziewczątka

Lecę szykować obiadek i pomagać Jaśminie pizze robić he he he
to narazie dziewczątka
sikoreczka79
Fanka BB :)
Zupka zjedzona Znaczy ja z Madzią zjadłyśmy a Adrian siedzi przy stole i się licytuje ile może zostawic
 Znaczy ja z Madzią zjadłyśmy a Adrian siedzi przy stole i się licytuje ile może zostawic Co za dzieciak jeszcze nie zacznie jeśc a już pyta ile może zostac
 Co za dzieciak jeszcze nie zacznie jeśc a już pyta ile może zostac Bardzo sie cieszę bo malutka troszke zjadła:-) ja również witam nowa mamuśkę
 Bardzo sie cieszę bo malutka troszke zjadła:-) ja również witam nowa mamuśkę
Maaaaaadżka wołałaś! Co pijemy

Znaczy ja z Madzią zjadłyśmy a Adrian siedzi przy stole i się licytuje ile może zostawic
 Znaczy ja z Madzią zjadłyśmy a Adrian siedzi przy stole i się licytuje ile może zostawic Co za dzieciak jeszcze nie zacznie jeśc a już pyta ile może zostac
 Co za dzieciak jeszcze nie zacznie jeśc a już pyta ile może zostac Bardzo sie cieszę bo malutka troszke zjadła:-) ja również witam nowa mamuśkę
 Bardzo sie cieszę bo malutka troszke zjadła:-) ja również witam nowa mamuśkę
Maaaaaadżka wołałaś! Co pijemy

Bodzia bardzo mi się drugi scrapek podoba  :-)
:-)
Małągosiunia zdrówka dla malucha. Ty to Pudzian widzę z tym węglem. Może już sobie dzisiaj fitness odpuść bo nam padniesz;-)
Sewa jak na moje oko to nie przekwitasz
 wiosna, koffana wiosna;-)

:-)
:-)Małągosiunia zdrówka dla malucha. Ty to Pudzian widzę z tym węglem. Może już sobie dzisiaj fitness odpuść bo nam padniesz;-)
Sewa jak na moje oko to nie przekwitasz

wiosna, koffana wiosna;-)sikoreczka79
Fanka BB :)
no toś mnie teraz załamała.Ale mam leniarobota czeka, a ja kwitnę, a może już przekwitłam
przy kompie.
Właśnie przeżyłam wstrząs.... oglądam co tydz. serial na polsacie "chirurdzy" i dziś jest dopiero o 1:05no czy ich pogięło do reszty

Szans nie ma żebym dotzrymała
 Szans nie ma żebym dotzrymała

przecie rzuciłam kielichy na stółMaaaaaadżka wołałaś! Co pijemy

. dzisiaj składkowa bo u mnie przeciąg w barku stary wydudlał przez święta wszystko
. dzisiaj składkowa bo u mnie przeciąg w barku stary wydudlał przez święta wszystko

reklama

...udanych zakupów :-)...Przeszukałam kieszenie M i znalazłam 9 zeta,idę szaleć.3mcie sie Lachony;-).
Małagosiunia21 dziękujęAluśka super fotki:-) Mała ma takie długie gęste włoski poprostu super:-)
Sikoreczka scrabki ekstra:-)
Ewcia idź po ta kawę kochana idź:-) A pierogi pycha:-)
Ja tonę węgla wrzuciłam i jakoś powiem wam zmęczona jestem, Michał ma znów gorączkę i biednay leży w łóżu:-( Beznadzieja Wojtas drze się nie wiadomo vczemu oszaleć można....
 ;-)....
;-).......zdróweczka życzę Michałkowi

Bodzia super fajne scrapiki

a model uroczy... cud marzenie...
 a model uroczy... cud marzenie...

Podziel się: