reklama
E
Ewcia81
Gość
Ja pikole 2 godz mnie nie bylo,,a tu 6 stron i nadal nie trafiłam na swojego posta,,,ło matko,,,tyle czytania,,no ale nic opuszczam sie i nie cyztam ładnie,,tylko po łebkach,,,
jasmina i bardzod obrze,,a co,,ja emza tez anmowilam,,moze bysmy sie zareczyli i chajtnela,,hociaz u nas,,to tlyko papier sie zmienil i obraczka,,bo jzu danwo razem mieskzalismy i zylismy we dwoje,,,
Marta no niby pojęła,,okaże sie na klasowce poprawkowej jutrzejszej,,ale w sumie ci rodzice tez jacys,,jakw jedend zien ja moge dziekco nauczycy cąłego dizłau,no jak

oni mysla ze ja im to wklepie do łba,,tym bardziej tabl mnozenia sie kłania,a bez niej ani ruszzz

jasmina i bardzod obrze,,a co,,ja emza tez anmowilam,,moze bysmy sie zareczyli i chajtnela,,hociaz u nas,,to tlyko papier sie zmienil i obraczka,,bo jzu danwo razem mieskzalismy i zylismy we dwoje,,,
Marta no niby pojęła,,okaże sie na klasowce poprawkowej jutrzejszej,,ale w sumie ci rodzice tez jacys,,jakw jedend zien ja moge dziekco nauczycy cąłego dizłau,no jak

E
Ewcia81
Gość
supe jest,,,fajowyyyNo i avatarek na tą okolicznośc zmieniłam![]()
polewaj,ja poprosze cosik dobregoooooLachony,szykować kieliszki,Bodzia będzie polewać![]()
hehe pozyczyc ci mojego,,hihiOd rana pół rolki srajtaśmy do kinola zużyłam,normalnie potop szwedzki i wodospad Niagara w jednym
.
o masz ci los,,,,,Dobra.
I jeszcze syfisko na czubku nosa wylazło,ratunku;-).
Marta1981
Rodzyneczka
E
Ewcia81
Gość

Marta1981
Rodzyneczka
Ale papier czy kinolhehe pozyczyc ci mojego,

maruda bręczy dawaj Bodzia to chociaż się znieczuleę bo za chwilę stracędo niegio cierpliwość i przetrzepię mu pieluchę jak nic.
mój przyszedł do mnie do pracy (salonik prasowy) ze spaghetti na wynos i bukietem róż i pierścionkiem i przy klientach mi się oświadczył na kolanach śmieszni e było
mój przyszedł do mnie do pracy (salonik prasowy) ze spaghetti na wynos i bukietem róż i pierścionkiem i przy klientach mi się oświadczył na kolanach śmieszni e było
reklama
E
Ewcia81
Gość
papier oczywiscie,,kinol mam jeden i tak ma zostac,,,Ale papier czy kinol?
anula to super,ze taks ie oswiadczyl,,fajnie milo i wyjsciwoowwwww
Podziel się: