reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Kalinka ....bujam , bujam ...i to często, ale nie tym razem :p :laugh: Gdyby mi ktoś powiedział, ze mam chleb upiec to bym go chyba śmiechem zabiła , ale nie , nie ze to niby obciach, absolutnie nie, tylko, ze ja chleb to umiem ...kupić :D , zjeść :D , ewentualnie posamrować :laugh: Co ja lubie? ::) hm... zastanówmy się.... od pół roku nie mam czaus nawet pomyśleć o tym co ja lubie, a co dopiero sie czymś rozkoszować :mad: Wiesz co..... ławtiej bedzie mi teraz napsiać czego nie lubię :D, a to dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuga lista :D Bo nie lubię, byc budzona rykiem w nocy >:D :mad: , piskiem nad ranem , :laugh: Nie lubię ostatnio swojego męża, bo sie stary zgnuśniały dziad z niego zrobił i nie rozumie , ze człowiek który dużo milczy i ciągle myśli jest wkur.... :D , a on to tylko ostatnio robi >:D. Nie lubię jak nie mogę sobie spokojnie oglądnąć ciekawego programu w tv.... ehhhh , bo się zaraz w depresję sama wbiję :D Koniec wyliczanki. Aaaaaa!!! Nie lubie juz tej zimy i mogłaby sobie juz darować :D

Kalinka a tak poza tym chlebem to zazdroszczę Ci tych trzech paskud, musisz miec niezły ubaw z nimi ;D Ja też bym chciała juz następne, ale mój wiecznei milczący mąż nawet coś powie jak o tym wspomnę i w popłochu ucieka :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
ewa nie bądz taka i zdradz sekret , albo zaklęcie na przesypianie całej nocki ??? ;) Mój zjada przed snem nawet 125 ml gęstej kaszki, ale to i tak wystarcza na 2 godziny snu :mad:

Moje maleństwo śpi całą noc ale wieczorem wypija 210 ml kaszki! Tak samo było z Martą!
Szymon przy zasypianiu musi mieć obok pieluchę tetrową0! ;)

210 ml to mój smarkus jadłby do rana :laugh: ;) Sprytne z tą pieluchą, pewnie sądzi, ze mamusie za bluzkę trzyma i smacznei śpi :D

Moja myszka nie spi jeszcze całą noc ale od 20-21 do 4 dospi, zje i do rana. Mam nadzieje że jak juz kaszke jadła bedzie to dospi do rana. Babeczki nie wiecie od kiedy mozna dzidzi zagęszczać jedzonko i czym , bo moja mała by chyba zjadła więcej niz powinna, a gdybym mogła dac jej takie gęstsze to by sie najadała???
Idziemy dzis na badania z malutką i pewnie krewke jej pobiorą BUUUUUUUUUUUUUUU :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Dzidzia się uspiła. Był już tak zmęczony ze az sobi popłakął ale zanim muzyczka przebrzmiała usnął :D
Dom ogarnełam, pomysł na obiadek mam wiąc mogę sobie teraz trochę poklikać

Tu się wczoraj piekło i jadło a mi net szwankował więc minęło koło noska ale może dziś na wasze pyszności?Mateuszek zrobił miłą niespodziewajkę mało że wczoraj sam zasnął w łóżeczku to jeszcze spał do raniutka.Też kochany bączek wie że mama musi odpocząć troszkę.O obiadku jeszcze nie myślę ale jakąś zupkę strzelę bo troszkę rosołku zostało więc trzeba go wykożystać.No i jakiś fajny humorek mam oby tak cały dzień :D

reklama
noooo u mnie wczoraj kominek zawieszony suszącymi sie rękawicami, czapkami, skarpetami....
Wojna sniegowa była.
A to juz grzeczna banda.

br9da.jpg

bracia0rr.jpg

Do góry