reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

trusia pisze:
probowałam usunac kato wylogowac sie i nic nie mam pojecia jak to zrobic zeby 2 suwaczek wuskakiwał

Trusia pewnie masz namysli jakiś drugi tak?
to skopiuj adres do danych publicznych w "twoje konto" podpisy i włala :laugh:

reklama
hej laseczki
my juz po pierwszym spacerku, u nas bardzo zimno, jest niecałe 10 stopni, a ja juz zdążyłam sie przyzwyczaic do ciepełka :(

a na spacerku spotkałam znajoma mamusię 3 m-cznego Kuby i mówiłam jej ze Maja ma problemy z zasnięciem i ona mi powiedziała, że jej pierwszy syn tez tak miał i okazało się że był nadpobudliwy i to efekt kolek :(

Fakt dzisiaj chłodniej niz wczoraj ale i tak macio usnał na dworze przykryłam go kocykiem. Dzisiaj przed południem prawie wogóle nie spał dopiero teraz :D

witam !!! no my po malym spacerku z odwiedzinami u hubusia teraz toska spi bo na 14 do alergologa sie wybieramy tylko ciekawe czy moja tosienka wstanie zebysmy zdarzyli????

Kunda no pozarazalas nas deszczykiem bo i u nas cos sie kotlasi i ciekawe czy nie lunie???

no ja tez nie mam albumu rodzinnego widocznego bo ja wsiskam to sie pokazuje BLAD a wy jak macie??

Ja mam album bo wczesniej miałam dostęp bo grudniówka jestem może aniaslu cos zaradzi Jak coś to piszcie do niej

aniaslu pisze:
Joaska pisze:
sorbku dzisiaj byla aktualizacja, wiem bo bylo dopisywanie do naszego, lipcowego watku z fotkami, a ja dalej nie moge wejsc na watek zamkniety.........no coz dalej czekam :)
Witaj, nie masz dostepu do albumu??
aniaslu

mam dotep tylko do swojego czyli lipcowego watku z fotkami a do tego o mamach w domu nie mam, jeszcze raz zobacze.............

reklama
Do góry