reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
dzieki, wlasnie skonczylam.................salata z tunczykiem i kukurydza :)

zaraz zabieram sie za piweczko mmmmmm, bo dzisiaj samotny wieczor................polowek w robocie :)

shady pisze:

ja jeszcze nie wiem, ale mozliwe ze moj maz zabierze mlodego na dzialke na 3 dni....ale bym miala labe :))

no fajnie.................ja narazie nieplanuje razlak, u nas jeszcze karmienie cycem..........ale moze kolo wakacji:)

no i nie wiem czy wytrzymalabym tyle bez Kuby..............

A ja nie wiem gdzie pisać więć wklejam i tu co apisałam na zamknietym ;D

« Dzisiaj o 20:43:43 » Odpowiedz cytując
Oj nareszcie moge usiąśc, byliśmy dziś z Noe razem w pracy ...ale dzielny chłopak...pomagał mamie..ma nowe ciotki i wójków :-)
Wyszliśmy o 9.30 wrócilismy o 17.30 jak tak dalej pójdzie to Noe nie będzie w domku chciał w zime siedzieć jak teraz całe dnie na dworze
No i udało mi się zmajstrować spcerówke Szczerzy się ale super kabrio teraz mamy a jaki leciutki rany nie wiedziałam że może wózek być taki lekki Cheesy

No i dostałam dziś uczulenia na słonko O rany... mam cały dekolt w czerwonych wypukłych plamach i piecze jak diabli Smutna(y)
A Noe ma wypieki na buzi jak by mu ktoś burakiem kolorki zrobił...temperaturki nie ma i cały czas pod parasolką w cieniu był...co to może być Ale o co chodzi?
Jak do jutra nie zejdzie to chyba do lekarza z nim pomkne

Lady o tobie to trudno zapomnieć Cheesy miłego wypoczynku, a kierownik to już kawał chłopa :-)

Jsorbek dzieki O rany... .... Z jęzorem

Joaska no nareszcie masz dostęp a zdjątka śliczne ,jakś lubie oglądać twojego Kubiszona i ten uśmiech powalający do tej pory miał takie same poważne i zamyślone zdjęcia :-)

Kupiłam dziś Noe butki ..wkleje w zakupach ,jutro wyjdzie w nich na pierwzy spacerek Szczerzy się Tatuś po niego przychodzi i zabiera na kilka godzinek...musze wystroic chłopaka

hej kobiety

mężus teraz się kompie, a ja własnie nadrobiłam wszystko i juz zmykam bo się obrazi ze wrócił a ja przed kompem, :p

Joaśka Kubiszon to fajowski mężczyzna i jaka kobietkę ma :)

reklama
Mija fajnie wyszło to co akleiłaś z zamkniętego zamiast bużki napizy " z jezorem" albo cheesy a ja sie zastanawim co ty piszesz ::) ;) :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry