reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień dobry Lachonki:-)
Szkoda ŻE WCZORAJ NIE BYŁAM WIECZOREM BO TEŻ ZA mARTUCHĘ BYM ŁYKŁA A CO:-D
Michał mi capsa włąćzył smark jeden:D:D
Wczoraj czasu jakoś nie miałam zajrzeć a wieczorem z M rozmawiam zawsze więc nie gniewajcie się kochane:-) Że was zaniejbuję...
Wdczoraj byłam u sis potem sis była u mnie, potem byłam na grilu pierwszym w tym roku:-D No i tak się dzionek zleciał:-)
Przyszły Michasia butki co na allegro zamówiłam i są dobre o dziwo:-) Cieszę się:-) Nie wiem czy wam je pokazywałam a jak nie to proszę bardzo:-)
COCCODRILLO WIOSNA 2008 rozm.24 (333425226) - Aukcje internetowe Allegro
Ja mam problem z butami dla Michała bo ma strasznie wysokie podbicie ale udąło mi się wkońcu coś wyszukać:-)
Wczoraj nie wytrzymałam i się poryczałam jak z M rozmawiałam:-( Jakoś tak się wzruszyłam że szok:-( trzymałam sie dzielnie ale wczoraj coś pękło....
Dziś pogoda do niczego także zapewne będę okupowała kompa cały dzień:-)
Miłego dzionka Lachonki:-)

Przepłacilas... 18 zł + przesylka 8 = 26 zł... a w firmowym sklepie to kosztuja 21 zł...
Ja kupilam wyzsze za 22...
No pewnie i taniej ale z domu wychodzic nie trza, jezdzic tramwajami, stac w kolejce do kasy.... Ja tez czesto robie zakupy przez allegro. Ale przewaznie kupuje uzywane jakies markowki, bo jakosc lepsza od tch calych naszych rodzimych. Ale ost kupuje w TESCO w CHerokee i tez jestesmy zadowoleni a ceny ok :-)

reklama
Hej. U nas też pogoda się zepsuła. Ja dziś wstałam z potwornym bólem głowy i nawet tabletka mi nie pomogła:no:. Posprzątałam już i nastawiłam obiad,bo zaczęły mi się próby w kościele( dla niedoinformowanych przed komunią). Dziś następna:baffled:

Dziewczyny doczytałam was i normalnie jestem w szoku:szok:. Jesteście zdrowo walnięte,ale w pozytywnym znaczeniu. Śmiałam się tak,że bałam się zeby Kuby nie obudzić;-):laugh2::laugh2::tak:. Fajnie tak poprawić sobie humor:tak:proszę o więcej:-p

Wszystkie dzieciaki są słodkie,śliczne - poprostu superowe:tak::tak:

Sikoreczka proszę dopisać na listę kandydatów mojego Kubę :tak: - obiecuję być dobrą teściową( a w razie czego walcem mnie;-):laugh2::-p). Widze,ze Madzia tak jak mój Kuba lubi na spacerku wsuwać parówę, więc to pierwsza rzecz którą będą mogli robić wspólnie ( jeść parówki na spacerach);-):-D:-D:-D

Do góry