anaconda a nie da si lekko zmodyfikować planów do warunków pogodowych?? Bo nerwa szkoda z ranaMaja czyta sobie książkę więc mam chwilę wytchnienia, ale cóż z tego skoro ten przeklęty deszcz wszystko pomieszał

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
anaconda a nie da si lekko zmodyfikować planów do warunków pogodowych?? Bo nerwa szkoda z ranaMaja czyta sobie książkę więc mam chwilę wytchnienia, ale cóż z tego skoro ten przeklęty deszcz wszystko pomieszał
Przyszły Michasia butki co na allegro zamówiłam i są dobre o dziwo:-) Cieszę się:-) Nie wiem czy wam je pokazywałam a jak nie to proszę bardzo:-)
COCCODRILLO WIOSNA 2008 rozm.24 (333425226) - Aukcje internetowe Allegro
No pewnie i taniej ale z domu wychodzic nie trza, jezdzic tramwajami, stac w kolejce do kasy.... Ja tez czesto robie zakupy przez allegro. Ale przewaznie kupuje uzywane jakies markowki, bo jakosc lepsza od tch calych naszych rodzimych. Ale ost kupuje w TESCO w CHerokee i tez jestesmy zadowoleni a ceny ok :-)Przepłacilas... 18 zł + przesylka 8 = 26 zł... a w firmowym sklepie to kosztuja 21 zł...
Ja kupilam wyzsze za 22...
Megusku tak sie przyjrzalam zdjeciu.. Moj maly ma taki sam woz strazacki :-) Na roczek dostal :-)