reklama
jasmina111
Fan(ka)
cześć
Witam się wiosennie, wygląa że będę miał słoneczko.
Mąż wraca dzisiaj koło 19-tej.... chyba oszaleję z dzieciakami.
Wysprzątałam cały dom.... z nerwów na męża no i teraz będę się relaksowała.
cześć
Nie wiem gdzie byl Twoj maz ale ciesze sie z Toba ze wroci! Moze na poczatek relaksu pospiewamy....kto zapoda mjuzik?
No pewnie i taniej ale z domu wychodzic nie trza, jezdzic tramwajami, stac w kolejce do kasy.... Ja tez czesto robie zakupy przez allegro. Ale przewaznie kupuje uzywane jakies markowki, bo jakosc lepsza od tch calych naszych rodzimych. Ale ost kupuje w TESCO w CHerokee i tez jestesmy zadowoleni a ceny ok :-)
Ja akurat croccodrillo mam pod blokiem razem z innym firmowym wiec tam okupuje malego :-)
Witam Kobitki
Po skatowaniu mamy i taty Amanda w końcu zasnęła
chyba za bardzo ją chwaliłam że ładnie śpi..
Po godzinie 1.00 w nocy łaskawie zaczęła być senna bo tak to tylko się śmiała i chciała się bawić a jak ją odłożyliśmy do łóżeczka to zaczęła płakać jak tylko podeszłam im,mnie zobaczyła był uśmiech od ucha do ucha, oczy jak 5 złotych i gadać zaczęła....

do tego po 5.00 wstała i odziwo się wyspała na nasze nieszczęście....
Co do tego kretyna (czyt.szwagra) to traktuje go jak powietrze nie odzywam się... nie patrze....
macie rację po co mam sobie nerwy psuć na dyskusję z tym debilem ( przepraszam za brzydkie słowa ale inaczej go określić nie mogę
)...
taktyka totalnej olewki....
postaram się poczytać co napisałyście ale nie wiem czy mi sie uda bo strasznie wolno net mi dziś chodzi...:-( pewnie jest zaspany przez tą pogodę...

Po skatowaniu mamy i taty Amanda w końcu zasnęła

Po godzinie 1.00 w nocy łaskawie zaczęła być senna bo tak to tylko się śmiała i chciała się bawić a jak ją odłożyliśmy do łóżeczka to zaczęła płakać jak tylko podeszłam im,mnie zobaczyła był uśmiech od ucha do ucha, oczy jak 5 złotych i gadać zaczęła....

do tego po 5.00 wstała i odziwo się wyspała na nasze nieszczęście....

Co do tego kretyna (czyt.szwagra) to traktuje go jak powietrze nie odzywam się... nie patrze....
macie rację po co mam sobie nerwy psuć na dyskusję z tym debilem ( przepraszam za brzydkie słowa ale inaczej go określić nie mogę

postaram się poczytać co napisałyście ale nie wiem czy mi sie uda bo strasznie wolno net mi dziś chodzi...:-( pewnie jest zaspany przez tą pogodę...

No tak nikt mnie nie zauważył

;-)

Ale fakt chrakterna pokims być musi;-)

Ja na allegro się boje kupoiwac butów, ciuchów dla siebie tyż.Ja musze się w tym obejrzeć, poczuć się..Co z tego,że na fotce cód miód jak ja moge wyglądać fatalnie????No chyba,że przymierzyłabym taki model w sklepie i na allegro byłby tańczy to wtedy O.K.
Ja małemu, nam tyż, w firmowych sklpech nie kupuje bo za drogo dla mnie..croccodrillo mam w realu i ceny w nim są
Mały wybór może dlatego....

A on w dzień, w nocy cały czas...Ale inne rzeczy tyż wcina aż mu się uszy trzęsą.No i parówki na spacerach teżMnie Adrianka udało się odstawic za pierwszym razem i skutecznie. Byłam twardaA teraz
do tej pory młoda cyca
No na całe szczęście że tylko w nocy, bo w dzień już się pożegnałyśmy
![]()

Pobudka fujInna kurde zapomnialam napisac ze pobudke Ci Oliwka zrobila swietna! Wspolczuje. Co do charakterku...po kims go ma ;-)![]()

EMILKE;-);-)Inna twarda bądź![]()
słodkich snuff
Sikoreczka tyz się będę zmywać bo muszę z mężem więzi rodzinne budować;-)
![]()
Nie wiem...Mój czasem do 8 ze dwa razy do 10 i byliśmy w takim szku,że sparwdzaliśmy ciągle, czy gorączki nie ma..no nawet nie mowcie ze jeszcze nikt nie wstal?? a ja bym tak pospala jeszcze...od kiedy dzieci spia dluzej niz do 7?![]()
WSTAŁAM!!O 6.20...Ale odcieli mnie od Was buuuuBodziaaaaaaaaaaaaaaaaaaa stawaj koffana:-)Sikoreczka pewnie u lekarza:-
dry:
TAK, TAK!!!Uwielbiam fotki bnaszych bobasówNasz Kubek tez jakos kolo roczku chyba pod chionke...zdjecie juz z kwartal nie aktualne, ale jak Kuba wyzdorwieje zaraz Was zawale photami!![]()

Ja na allegro się boje kupoiwac butów, ciuchów dla siebie tyż.Ja musze się w tym obejrzeć, poczuć się..Co z tego,że na fotce cód miód jak ja moge wyglądać fatalnie????No chyba,że przymierzyłabym taki model w sklepie i na allegro byłby tańczy to wtedy O.K.
Ja małemu, nam tyż, w firmowych sklpech nie kupuje bo za drogo dla mnie..croccodrillo mam w realu i ceny w nim są

BodziaNo tak nikt mnie nie zauważył![]()

reklama
jasmina111
Fan(ka)
Ja mam takiego nerwa..... weź kolesiowi pociągnij z buta, albo jak zajrzy do Waszego pokoju zaatakuj go jakimś chwytem ninja.... albo tak jak w matrixe była tak scena jak policjanci wchodzą do pokoju a tam jest ta dziewczyna w czarnych włosach....nie pamiętam jak się nazywała.Co do tego kretyna (czyt.szwagra) to traktuje go jak powietrze nie odzywam się... nie patrze....
macie rację po co mam sobie nerwy psuć na dyskusję z tym debilem ( przepraszam za brzydkie słowa ale inaczej go określić nie mogę)...

Podziel się: