Bodzia nie daj się:-)Lachonyyyy
Właśnie przyszła gra Małża Need For Speed z Allegro więc pewnie jak wróci z pracy to mnie wykopie z kompa...Buuuu
Kto mi podaruje laptop????

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bodzia nie daj się:-)Lachonyyyy
Właśnie przyszła gra Małża Need For Speed z Allegro więc pewnie jak wróci z pracy to mnie wykopie z kompa...Buuuu
Bodzia, dziecko, przeciez on nie wie,że grę mu przysłali.ToLachonyyyy
No lepiej bym tego nie ujęłaBodzia, dziecko, przeciez on nie wie,że grę mu przysłali.Toją gdzieś połóż i zapomnij. A M niech se żyje w tej błogiej nieświadomości, a Ty lachonuj na całego
Nie da rady..Od wczoraj o nią pyta.Jeszcze zadzwoni i opierdzieli Bogu Ducha winnego sprzedwace;-)Bodzia, dziecko, przeciez on nie wie,że grę mu przysłali.Toją gdzieś połóż i zapomnij. A M niech se żyje w tej błogiej nieświadomości, a Ty lachonuj na całego
Heh, no ja ze swojego aparatu też jestem zadowolonaNausypiałam się 45 minut i co??? leży łobuz jeden i pięknie się uśmiecha i kaczuszką bawino normalnie full beztroska, a za pół godziny będzie jęczał ze spać mu sie chce
Inna ja mam Canona DS1261151 DC 8,1V żeby być dokładnymi jesteśmy z niego baaardzo zadowoleni. no oczywiście do kieszeni się nie mieści ale zdjątka wychodzą cudne. a ja czasem lubię się pobawić i sama wszystko ustawiam, kombinuje. ot, przyjemne z pożytecznym. Na dodatek canon oddała nam część kasy za zakup aparatu bo mają taką promocję na 50lecie istnienia
:-)
Bodzia, dla mnie nic już nie zostało:--(dobre było??