reklama
Noooo I nie zapowiada się na piosenki o słońcu;-);-)Znowu?![]()
Noooo I nie zapowiada się na piosenki o słońcu;-);-)
O my biedne
A co!!!!!!!Bodzia Ty już więcej nie pij
a u nas nadawali na dzisiaj rozlanie a tymczasem chmurzy się i chmurzy ale ani kropelki![]()
:-)
Specjalnie dla Cary piosenka o wiośnie
"Wiosna!Cieplejszy wieje wiatr! Wiosna! Znów nam ubyło lat! Wiosna!Wiosna wkoło zakwitły bzyyyyyy"
Kasiu wielkie dzieki....zaraz bede ich wszytskich splawiac podobnym textemMeg - jak ze mną się ktoś o pracę zaczyna to odpowiadam zwykle w ten sposób - Ja?? Do pracy?? Żartujesz chyba. Ja nie jestem stworzona do pracy, tylko do miłości ;-)i temat sie urywa.

Wow! Super Ci rosnie panna!!!hej dziewczynybylysmy dzis z nicolka w medical centre zeby sprawdzic czy wszystko oki no i zwazyc mala i juz wazy 5 28
)no i wszystko dobrze
![]()
Jeju...ja chce taka sliczna slodko spiaca krolewne! Bo Kuba to zboj okrutny ....i juz cieezki taki (wazy prawie 13 kg a wcale nie jew ogole dzis grzeczna nadzwyczjniea jak wrocilysmy to spala tak slodko, ze az zal mi bylo ja przenosic z fotelika....
![]()

reklama
A dawaj!!!Jak mu zaśpiewam to od razu uśnieBodzia nie chcesz Szymka do zaśpienia?? Bo go zaraz normalnie załaskoczę do łez , nie che bestia spać a ja nie mogę do dotacji unijnych usiąść bo mama mężu poszukać![]()

Podziel się: