reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Heloł Lachony! Moi goście dopiero wyjechali:szok: No ale posiedzieliśmy, rodzice kaską sypneli i jest supcio:tak: Jutro mamy pogrzeb:-( Madzia dziś cały dzień nie spała i nadal nie ma zamiaru nynac:baffled: Dobra mykam ją uśpic. ;-)

reklama
Kuba od poczatku chodzi spac ok 20. No ale nie spi dlugo rano, max do 7. W dzien od 12, czasem do 15 ale srednio do 14.30.

No kobietki, pocwiczylam za Was :-) Ja bardzo lubie pilatesa ale w naszej dzielnicy pewnie musialabym placic w cholere kasy w jakims prywatnym fintes-club za samego pilatesa, wiec chodze 2 x tydz na BPU do miejscowego osrodka kultury i tam ok 7 zl za zajecia wiec spoko :-) A i prowadzaca stara sie wprowadzac rozne elementy m.in pilatesa :-)

Jest tu kto? hoooop hooooooooooop?

wita Was nocny lachon :laugh2::-p
Amanda śpi... mężuś też :-D...a ja nie :-p
przez tą pogodę to spać mi się przez cały dzień chciało do tego ten net chodził jakby chciał a nie mógł.....:baffled::dry:
Po południ się zdrzemnęłam a raczej mi się przysnęło z niunią jak ją karmiłam na leżąco :laugh2::tak:( najwygodniejsza pozycja jak ma na sobie tę pieluchę ortopedyczną)

Po południ się zdrzemnęłam a raczej mi się przysnęło z niunią jak ją karmiłam na leżąco :laugh2::tak:( najwygodniejsza pozycja jak ma na sobie tę pieluchę ortopedyczną)
Hołk Nocny Lachonie:-);-);-) ja też uwielbiam zasypiać z Szymkiem przy karmieniu:tak::tak:najwygodniej jest na leżąco ale czasem nie gardzę fotelem albo kanapą w pionie:-D:-D

OOOOOOOOOOOOo 1000 post :happy: szkoda że nie ma Marty pewnie ona pierwsza by mi to powiedziała;-):laugh2:
no piknie
party.gif

Ależ Ty masz synusia słodziaka...:-) fajniutki.:tak:
nom:tak::tak:ale czasem chciałoby się przez maszynkę do mięsa przepuścić:dry::dry:ale na szczęście tylko czasem:-D;-);-)

Po wieczornej wojnie o spanie i 2,5 godziny niuniania Szymek poszedł spać:dry: pewnie ta pogoda go rozbiła bo wieczorem u nas lunęło. Gadałam chwilkę z Lachonem 3#:tak::-):-)obglądłam szubidubi , po kąpielce mykam spać bo jutro o świcie pobudka - na morfologie jadę a do 8.00 pobierają:dry:

Dobrej nocki koffane
36_22_26.gif

reklama
Nooooooooo... Ja jestem w szoku :szok:. Czyżby Lachony opadły z sił i teraz regenerują się ?? Żadnych imprez, mało czytania...
He he, pewnie żadna nie chce, aby Marta miała dużo do nadrabiania ;-)
Ja już wstałam, umyłam się, ubrałam, czekam na małża i jedziemy do Częstochowy.

Oliwka jeszcze śpi, ale pewnie wkrótce zatrybi, że nikt koło niej nie leży i zwlecze się z wyrka.

Idę się suszyć, tzn. włosy suszyć. Bo pewnie usłyszę, że miałam być gotowa, a jak zwykle nie jestem :sorry2:

Do później Lachonki koffane

Do góry