reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień Dobry Koffaniutkie:-)
Może kawą was zwabie....
4.gif
4.gif
4.gif
Dobra kafffka nie jest zła

GRATKI:-D:-D:-D:-D:-D
:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:
Czy z Wami wszystko dobrze????
Od 17h 3 strony???
Ja tylko na moment, musze pościel zmienic itp....Potem zajrze...
Ja odlądałam wczoraj "50 pierwszych randek" i ryczałam jak bóbr.
W ogóle miałam straszne koszmary....
Czuje się fatalnie..
Zapodałam tylko fotke na NK i ide psiątać.
Też lubię ten film, oglądałam go jakieś 24 razy.

dobra to ja ide za Was te
33.gif
robić​

(kurde haracz jaki musze placic czy co? :crazy:
Dzięks Meg. Ale jeszcze duzo ćwiczeń przed Tobą, bo moja oponka bez zmian wisi;-)

reklama
Ja nie ćwicze czasem tylko na siłownie chodze z mężem :tak:ale rzadko bo nie chcem zostawiać córki z teściową.Pije więc slimfigure i tableteczki i pomaga.:-)

a co to za film te '50 pierwszych randek' Bodzia i Kasia? i dlaczego go nie widzialam?:baffled:
Aga napewno bez znieczulenia Cie nie beda ciac. Ale trzymaj sie! To napewno nic groznego ten guzek.
Iwka a co sie dzieje ze masz nastroj jakis nie ten?

ja jem sniadanko, przy kompie a jak :tak: a Kuba robi demolke w domu...:angry::angry:

Cara widzę Cię-wklejaj zdjęcia z new fryz?:-D:-D
Megusku jakoś tak,doła mam od rana... Nie mam sil i chciałabym się mężem nacieszyć przed tym wojskiem a on robi wszystko by w domu nie być. mam go raptem 1,5 na dobę...:-(

reklama
Mam pewien problem!!!!:-(Może wiecie co zrobić?:-( Moja szwagierka ma syna 2 lata Michał,czasami bije moją córke jak jest zły a ona jest pod ręką:wściekła/y:Nie wiem jak mam reagować jak to widzę,krzyczeć nie mogę bo to nie moje dziecko ten Michał,jak mój mąż to widzi to krzycze na Michała i czasem szwagierke ale to rodzeństwo więc jak się kłócą to co innego niż ja gdybym zwróciła uwagę,a tak wogle to córka moich teściów więc jak coś powiem mogą być może źli.Co byście zrobiły?Lubie teściów ale przez szwagierke nie lubie tam jeździć a oni mieszkają drzwi w drzwi,ona cały czas tam przesiaduje u teściów bo wie że teściowa się zajmie małym a jej się nie chce a w dodatku ma teraz drugie dziecko 2 tygodnie ma.

Do góry