Pojęcia ni mama przyszlo mi wlasnie awizo do skrzynki ze mam isc na poczte w spr reklamacji? kiedys cos kupilam i mi nie przyszlo i bylo reklamowane...nie wiecie czy to moze jaka kase mi dadza?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Pojęcia ni mama przyszlo mi wlasnie awizo do skrzynki ze mam isc na poczte w spr reklamacji? kiedys cos kupilam i mi nie przyszlo i bylo reklamowane...nie wiecie czy to moze jaka kase mi dadza?
Zamieszkacie u krewnych w zamian za opieke..Ukradniecie domek...Zamieszkacie w stajni...Wybudujecie sobie tipi i będziecie udawaC INDIAN...
Kasia pomóż....
Zamieszkacie u krewnych w zamian za opieke..Ukradniecie domek...Zamieszkacie w stajni...Wybudujecie sobie tipi i będziecie udawaC INDIAN...
Kasia pomóż....
jak tak czytam jakie macie propozycje to sie zastanwiam czy oby dobrze my z chlopem zadecydowalio Tipi już myślałam, teraz jeszcze wpadł mnie do głowy Wóz Drzymały , bądź tez wozy cygańskie. A co do stajni - oglądałam kiedyś fotki wiejskiej hacjendy przerobionej ze starej obory - rewelacja.
A właśnie Agatko , to sie dobrze składa bo mnie sie nie chce iść na zakupy (chleb i takie tam), czy macie jakieś ograniczenia w transporcie??Ja niestety musze spadać popracować ciut ciut, wiec do poźniej, papa
No Meg nie bądź taka i powiedz co żeście ze ślubnym wymyślili??jak tak czytam jakie macie propozycje to sie zastanwiam czy oby dobrze my z chlopem zadecydowali![]()
Mój też tak wył (zęby) i namówiłam go żeby poszedł spać. I teraz błoga cisza tylko klawiaturkę słychać :-)mam takiego wyjca dzisiaj że wszystko źle-jedzenie-ryk,zabawa-ryk,leżeć-ryk , nosić-ryk. spać broń bożetylko przy piersi się uspokaja
normalnie za chwilę go rozniosę
. może to zęby czy raczej zwała pogodowa
![]()
to do Kasi ;-)Wyslalam Ci zaproszenie na NK cobym mogla na te zniwa trafic ;-)
Wiedziałam że to do mnie Meg, właśnie Cię oglądam.to do Kasi ;-)