reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam,u mnie tez zimno i wietrznie a wczoraj ganialam w krotkim rekawku.
W Warszawie nie sa wymagane w tym roku zaswiadzczenia o prace i nikt sie nie pyta wogole o nia zapisujac dziecko do przedszkola.Tez maial na poczatku taka mysl ze Vanesska pojdzie do przedszkola jak bedzie miala 4 lub 5 lat ale teraz jak widze kjak ja ciagnie do dzieci,wspolnych zabaw,tancow i innych to dlatego ja zapisalam do przedszkola,a czy sie dostanie to sie okaze.I tak do pracy nie ide bo w maju bedzie drugie bobo w domku ale mimo wszystko jak bedzie chciala chodzic do przedszkola to niech chodzi.

Co do OSPY to moje 3 pediatry(dwie znajome i jedna z przychodni) polecaja mi szczepionke przeciw Ospieja widzialam za okolo170zl.Mowily mi o takich przypadkach ospy u dzieci ze wole nie ryzykowac.Szczepionka moze calkowicie nie chronic ale przynajmniej zlagodzi objawy.

Zupka prawie juz ugotowana,czeka mnie mnostow prania malych ubranek dla dziecka.....ale mi sie nie chce,pogoda popsola sie a chcialam na dworku wieszac mokre a nie w domnu kisic.Wczoraj umylam sobie okna zewnetezne a dzis zamierzam wewnetrzne

Iwonka ty sie kobieto nie przemeczaj bo jeszcze mala zachce szybciej na swiecie sie pojawic, tfu..tfu..

Bodzionka ale z ciebie rasówa :-D:-D:-D;-)

Bodzia, awatarek masz czaderski :-D. No i podobieństwo uderzające :laugh2::laugh2::rofl2: (żarcik taki)
Małż łaskawie pozwolił mi te 2 ostatnie gołąbki zjeść, ale Kasiu nie bój żaby, jutro chyba znowu będę robić :tak:

Bodzia, awatarek masz czaderski :-D. No i podobieństwo uderzające :laugh2::laugh2::rofl2: (żarcik taki)
Małż łaskawie pozwolił mi te 2 ostatnie gołąbki zjeść, ale Kasiu nie bój żaby, jutro chyba znowu będę robić :tak:
No a jak ma nie być podobieństwa???
Małż robił fotke jak na sabat leciałam:rofl2::rofl2::rofl2:;-);-):-D:-D

reklama
Do góry