reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

megusek zdrówka!

iiwka super!

Bodzia no właśnie.... jak Karolek sobie radzi bez cycola.... no i Ty jak to znosisz?

reklama
Madzka super bo zdrowy ale....;-);-)On się zrobił żarty ostatnio.Wczoraj musieliśmy parówki taty przed nim ukrywać:-p:-p

Powinnam się zabrać za jakieś diety bo po lekach utyłam jak mała świnka..... ale nie mogę się zebrać :-:)-:)-( może od poniedziałku :sorry2:
Sewus ściągnełam program yourself fitness, gdzie wirtualny trener dobiera zestaw ćwiczen i jedzonko w zalezności od Twoich oczekiwań:dry::dry:jak go wreszcie zainstaluje to opowiem czy działa w realu:tak:

anula powiem Ci kochana, że w tej pięknej sukieneczce, którą sobie zakupiłaś na imprezę teściów powalisz wszystkich na kolana :tak: miałaś wkleić foty siebie w tej kreacji....... a może wklejałaś tylko ja przeoczyłam :zawstydzona/y:
No własnie Anula, właśnie:dry:gdzie te fotki??

megusek zdrówka!

iiwka super!

Bodzia no właśnie.... jak Karolek sobie radzi bez cycola.... no i Ty jak to znosisz?
A koffana bo Cie nie było.Z odstawianiem klapa bo Lolo w niedziele wieczorem zaczął wymiotowac i odmówił picia czegokolwiek poza cycem.:-:)-:)-:)-(Na razie starm się więc przynajmniej ograniczac w dzień.

Hej dziewczyny.
Jako zdeklarowana PPD posprzątałam, uprałam :-p:laugh2::rolleyes2:i jeszcze tylko zupkę dla Kuby musze zrobić. Teraz śniadanko jem.
Megusek zdrowka:tak:
IIwka świetnie:tak:

Bodzia jak odcycowanie???

Ja też mam depilator,ale po jego uzyciu mam problem z wrastającymi włoskami i bez peelingu ani rusz:baffled::angry:

reklama
Do góry