reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie:-)
Ja dziś na nogach od 8:30:-) Więc w sumie tylko wstałam łóżko pościeliłam i na BB bo trza zobaczyc jak bibka wczoraj minęła:-)
Sikorka no córcia jest śliczna, wielkie niebieskie oczy boskie:-)
Madźka a Ty co jeszcze śisz czy jak?? Chyba za wiele tego Martini było co hihi
Inna kciuki trzymam juz niedługo koniec aukcji:-) A autko jest super, tylko słyszłama że dośc awaryjne i dużo się psuje:-( Mój kuzyn miał takiego i szybko go sprzedał bo co chwilę jakies problemy z nim były.... Ale to nie jest powiedziane że ten też taki będzie:-)
No to tyle co chciałam napisać chyba;-) Moje dzieci się bawią, znaczy Wojtek na podłodze leży a Michał autka na stole poustawiał i sie bawi i kakao pije sobie:-)
Ja dzis na impreze z siostrami jadę:-) 4 babki same w Gdańsku, ale zapowiada sie super wieczór:-) Oby tylko wszystko wypaliło.... M trochę się burzył ale pozwolił jechać takze fajnie:-)

Malagosiu fajnie ze masz takie impresowe siosrty...mojej wolami na impreze nie zaciagniesz(mowie o mojej tej co juz ja znam od urodzenia....tez Kaska ;-)

dzień dobry słonecznie:-):-)16 stopni i słonko wygrzewa:-)my dzisiaj wieczorem mykamy do moich rodziców żeby jutro cały dzionek się powygrzewać i podotleniać:tak::tak:póki co mam mnóstwo PPD, i jeszcze zebranie wspólnoty (Sewa trzymaj kciuki)chłopy śpią, ja zmywam naczynia i lecę na solarium;-);-)
Małągosiunia fajny babski wieczór Ci się szykuje
Meg, Kasia, Aluśka, Bodzia - witojcie:-D

Troche deszczu jeszcze nikomu nie zaszkodziło;-)
Ide...
Najwyżej dopłyne do domu:rofl2:
Małagosiuniu ależ Ci zadroszcze...
Też bym sobie babski wieczór zrobiła:sorry2:

Hej Kasia i Madzka!
net mi dzis tak lazi wolno ze mnie zaraz cos zaleje...wiec milego dnia, zmykam. Dzis zadnego PPD tylko leniuchowanie na calego!!!!! :-) :-)

Madźka trzymam mocno kciukasy :tak:

U mnie było piękne słonko, a teraz jakieś chmurzyska wychodzą :baffled:

Małagosiunia udanej imprezki :tak: cztery babki na miescie.... oj bedzie sie działo ;-) super!

U mnie też net muli jak sto nieszczęść. Idę posprzątać i wybywam z domku. Do wieczorka.

Ściemka!
Doczytałam :tak: W końcu.
Ale że skleroze mam to juz nie pamietam co komu mialam pisac.

Meg ladnie Ci w pokręconych włoskach :tak:
Małagosiuniu, jeśli chodzi o C4, to ja słyszałam że porządne autko :sorry2:. I podejrzewam, że ilu użytkowników tyle opinii :tak:. Mamy teraz np. Forda Focusa i już nawet nie wiem ile razy był w naprawie :baffled:, co chwilę coś, nawet po gruntonym remoncie w serwisie po 2 miesiącach popsuło się coś innego i tak w kółko.

Idę zobaczyć co moje dziecko robi, bo obawiam się że właśnie wysypała swoje mleko z puszki :crazy:

reklama
Hej Kasia i Madzka!
net mi dzis tak lazi wolno ze mnie zaraz cos zaleje...wiec milego dnia, zmykam. Dzis zadnego PPD tylko leniuchowanie na calego!!!!! :-) :-)
A ja dziś nie chcem ale muszem PPD uskutecznic na całego. Wczoraj nawet naczyń po obiedzie nie chciało mi sie umyć :zawstydzona/y:i straszą ze zlewozmywaka i mnóstwo innych rzeczy do zrobienia. Massssakra normalnie...
Malagosiu fajnie ze masz takie impresowe siosrty...mojej wolami na impreze nie zaciagniesz(mowie o mojej tej co juz ja znam od urodzenia....tez Kaska ;-)
A wlasnie Meg, nie wiem czy Ty wiesz ile masz za moja sprawa przyrodniego rodzenstwa. A wiec oprocz mnie masz jeszcze 3 siostry i 3 braci:laugh2:Fajnie no nie??

Do góry