reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej!!!
Oni mię obaj wykończą:-:)-:)-(
Nawet w niedziele nie dadzą się wyspać:-(
No i musiałą z łózka wyjśc bo Lolo przewracał się po mnie i walił tatusia w nos nogami.A teraz bawi sie sam i mama mu już niepotrzebna:-:)-:)-:)-(
Oliwka jak zwykle śiczniutka i pomysłowa:-DBęd a się z Lolem o zmiotke bić:rofl2:

reklama
Bodzia, no to trzeba będzie jedną dodatkową kupić i po kłopocie ;-):-p
Hihihihihihihi
JA po corelu szaleje.Potem pokaże co wytorzyłam ale tą fotke MUSZE teraz;-)

09315611628.jpg

Dzień dobry!

U mnie piękne słonko, a ja ledwie żyję. Jędrek zaraził mnie katarem.... jeszcze do tego gardło mnie boli :baffled: Mam mały szpital w domku. Nie ruszamy się dziś nigdzie :no:

inna super foty. Oliwka jest świetna.

Bodzia :-):-):-):-):-) super!

No ja niestety, zmykam powoli, bo jak małż wyturla się z wanny i ubierze to idziemy na obiadek do mojego ojca ;-). Piękna pogoda jest, idealna na spacerek to trzeba korzystać, więc przy okazji się przejdziemy :tak:
Także będę dopiero koło 16
Papapa całusów 102 a jak się nie zmieści to 140 :laugh2:

Sewa zdrówka.
My pewnie też w domku..
Chyba,że jednak namówie, Małża na spacer.On po tygodniu pracy lubi w domku posiedzieć a ja mam ochote na piżamowy dzionek.
Zresztą pogoda taka niepewna...

reklama
Dzien dobry dziewczynki! U nas pogoda dopisuje, słoneczko pięknie świeci Zjemy szybko obiadek i ruszamy do kuzynki Umówiłam się z nią bo nasze męże jadą kibicowacPospacerujemy z dzieciamiNapijemy winka
Sewa dużo zdróweczka dla ciebie
Inna Oliwka śliczna
Bodzia ten scrapek jest super ekstra, a Karollo debeściak
Lecę ze zmywarką przeprowadzic poważną rozmowę Papa koffaniutkie

Do góry