reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Inna Oliwka jest super.... a jakie tańce odstawia lux :tak:

Bodzia muszę Ci coś napisać.... od jakiegoś czasu jak oglądam zdjęcia Karolka to...... mój Jędrek i Twój Lolek mają taki sam typ urody. No podobni są do siebie :tak: ale mamy śliczne dzieci :-);-):tak::-D

anula, Małagosiunia fajnie, że Wam sie imprezki udały :tak:

Witam
Nie mam szans przeczytać co u was od wczoraj, ja nie miałam czasu na neta bo mieliśmy gości tak więc wszystko mamy zjedzone i wypite ;-);-):-D:-D:-):-), jeszcze mam tylko do dopicia piwko, a ponieważ M pojechał ich odwieść to ja przed komputerem sobie wypiję:tak::tak:

Kurczę, ja też non stop głodna chodzę :sorry2:. Hmmm... A tu coraz cieplej... Trzeba na jakąś dietkę przejść i zacząć zrzucać nagromadzony tłuszczyk ;-)

Oliwka wykąpuszkana, wyciumkała mleko i ogląda Charliego i Lolę :tak:.
Małż pojechał pomagać koledze, dałam mu krzyżyk na drogę :-p

Kurczę, pusto tu dzisiaj i aż smutno...:-(

reklama
Masz racje, cicho, pusto, smutno...Teraz jak pogoda się robi coraz ładniejsza to będzie tak coraz częściej.
Ale Inna, kochana im cieplej tym bliżej Zoo:-D:-D

Do góry