reklama
zaczęłyście pisać o deszczu i chyba do nas też powolutku się zbliża - słonko uciekło i chmur coraz więcej:-
-(Szymek śpi ale po okrutnej awanturze i spazmach . czasem kiedy tak wyje to mam wrażenie że nie wytrzymam i wyjdę z siebie i coś mu zrobię
a potem łapie mnie dół, że byłabym zdolna do czegoś takiego
spać mi sie chce i coś czuję, że migrena się na mnie zasadziła - na mur będzie padać

iwona.c28
Mama Natali i Kuby
Moj Kuba usnąl..położyłam się i ja to mały się przebudził, jak zobaczył,że ja wstałam z łóżka to zasnął na nowo
....nie da mamie podrzemać w ciągu dnia

Inna Oliwka śliczna i rzeczywiście uśmiechem powala na kolana;-)
U nas przestało padać,ale strasznie szaro na dworze

Inna Oliwka śliczna i rzeczywiście uśmiechem powala na kolana;-)

U nas przestało padać,ale strasznie szaro na dworze

Dzięki za komplementaAmanda jest śliczniutka i przy urodzeniu już miała takie dlugie włoski:-)

.....deszcz a kysz ja chce słoneczko ...

anaconda27
styczniówka2006
U nas też już się chmurzy i zobaczymy co z tego wyniknie

Cześć Dziewczyny no i zrobili detox po tym naszym upodobaniu do wieczornych imprez;-);-);-)
Kasiu dzięki za info
U nas rozpętała się burza z piorunami więc jestem Staś śpi m. chory i też śpi i mam w końcu troche czasu.Byłam z małym u lekarza i jest wszystko ok tylko mierzy 82 cm a waży 8800 od stycznia przybrał tylko kilo sto
Kasiu dzięki za info
U nas rozpętała się burza z piorunami więc jestem Staś śpi m. chory i też śpi i mam w końcu troche czasu.Byłam z małym u lekarza i jest wszystko ok tylko mierzy 82 cm a waży 8800 od stycznia przybrał tylko kilo sto
reklama
Podziel się: