reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
mnaimmm....Anaconda tzreba zrobic konkurencje golabkom! KROKIETY GORA!!!! uwielbiam krokieety :-)

wiecie co..tym lekarzom to sie w sob niechce pracowac:angry:..przez to musze czekac do 29-kwietnia na wizyte u gin....echhhh a moj chlop musi wziasc wolne w pracy wtedy :wściekła/y:

Myślę, że nie będzie tak źle, bo ja mam takie małe zboczenie - zanim coś włożę do zlewu to płuczę to wodą ;-), nie wiem, skąd mi się to wzięło, chyba od momentu jak jakaś miseczka po żarciu Oliwki nie dała się domyć :-D
Ja też tak robię.:tak::-)

Aluśka Ależ moja synowa jest cudna.:-) A scrapiki fajne.

Bodzia twoje scrapki też fajne. Karolek uroczy. jaką on ma fajną wielką koparę!:szok::-D

A u nas: Grześ wstał, wszyscy po obiedzie. Na spacerek się szykowałam, bo piękne słoneczko, ale cos grzmiało, więc podchodzę do okna, a tam pada.:laugh2: Pobiegliśmy z Maćkiem do drugiego okna zobaczyć czy tęcza jest, ale nie było.:no:
Poczekam jeszcze trochę, aż ta pogoda się ustabilizuje -bo nie wiem, czy słońce świeci i idziemy na spacer, czy pada i siedzimy w domu.:baffled::sorry2:

A to kilka fotek Potwornickiej :

1. Taka mała jestem i siedzę przy taaakim duuużym stole, ha!!

2. Moja pomysłowość nie zna granic :p

3. W kolorach blue & pink też ładnie wyglądam :-):

4. Patrz punkt 2. ;-):

5. Słodko nynam po spacerku

6. A mój usmiech powali na kolana każdego :-p

U mnie pięknie leje deszcz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Jaśmina dalej pucuje pokój a Dawidek puszcza pawie po obiadku ze słoiczka (chyba ryż był za duży) :-(.
Czy już coś wiadomo dlaczego skasowali Mamuśki Domowe?

reklama
Hej Lachony:-)
Ale jaj a z tm wątkiem.... Dzięki Sikorka za info:-)
Amanda jest śliczniutka i przy urodzeniu już miała takie dlugie włoski:-)
Inna Twoja jak Ty ją nazywasz potwornica też zajefajna babka jest, a ućmiech no no:-D
JA dziś też gołąbki robię:-) jhihi ale wieczorem dopiero jak dzieciaki pójda spać bo inaczej się nie da:-)
U mnie też cos się chmurzy... a mam pranie na dworze, bo było tak pięnie :-)
Moje dzieci mnie wykańczają poprostu, masakra wyjce afrykańskie....
Meg fajnie że dałaś nam ten tymczasowy wątek:-)
Sewa i miałas rację z tym AA cholera no....
Madźka np ja też z wami bardzo lubię pisać:-) hihih a pić jeszcze bardziej hahah:-D
No nic spadam bo Michał coś wyje nie wiem czemy, z dziećmi....
Jutro ide na szczepienie z WOjtasem i jeszcze na 12 mam umuwiony masarz więc będe cała obolała znów:-( Ale czego sie nie robi hahah

Do góry