reklama
mnaimmm....Anaconda tzreba zrobic konkurencje golabkom! KROKIETY GORA!!!! uwielbiam krokieety :-)
wiecie co..tym lekarzom to sie w sob niechce pracowac
..przez to musze czekac do 29-kwietnia na wizyte u gin....echhhh a moj chlop musi wziasc wolne w pracy wtedy 
wiecie co..tym lekarzom to sie w sob niechce pracowac

Ja też tak robię.Myślę, że nie będzie tak źle, bo ja mam takie małe zboczenie - zanim coś włożę do zlewu to płuczę to wodą ;-), nie wiem, skąd mi się to wzięło, chyba od momentu jak jakaś miseczka po żarciu Oliwki nie dała się domyć![]()

Aluśka Ależ moja synowa jest cudna.:-) A scrapiki fajne.
Bodzia twoje scrapki też fajne. Karolek uroczy. jaką on ma fajną wielką koparę!

A u nas: Grześ wstał, wszyscy po obiedzie. Na spacerek się szykowałam, bo piękne słoneczko, ale cos grzmiało, więc podchodzę do okna, a tam pada.

Poczekam jeszcze trochę, aż ta pogoda się ustabilizuje -bo nie wiem, czy słońce świeci i idziemy na spacer, czy pada i siedzimy w domu.

potworek.pl
Potworkowa Mama :)
potworek.pl
Potworkowa Mama :)
asiulinka, u mnie świeci piękne słoneczko
ale jak w Opolu pada to pewnie niedługo i u nas będzie 

dziękujemyAluśka Ależ moja synowa jest cudna.:-) A scrapiki fajne.

Inna Oliwka jest prześliczna

no chyba, że tu sie wypada.asiulinka, u mnie świeci piękne słoneczkoale jak w Opolu pada to pewnie niedługo i u nas będzie
![]()

jasmina111
Fan(ka)
U mnie pięknie leje deszcz 

Jaśmina dalej pucuje pokój a Dawidek puszcza pawie po obiadku ze słoiczka (chyba ryż był za duży) :-(.
Czy już coś wiadomo dlaczego skasowali Mamuśki Domowe?

Jaśmina dalej pucuje pokój a Dawidek puszcza pawie po obiadku ze słoiczka (chyba ryż był za duży) :-(.
Czy już coś wiadomo dlaczego skasowali Mamuśki Domowe?
reklama
Małagosiunia21
Witam
Hej Lachony:-)
Ale jaj a z tm wątkiem.... Dzięki Sikorka za info:-)
Amanda jest śliczniutka i przy urodzeniu już miała takie dlugie włoski:-)
Inna Twoja jak Ty ją nazywasz potwornica też zajefajna babka jest, a ućmiech no no
JA dziś też gołąbki robię:-) jhihi ale wieczorem dopiero jak dzieciaki pójda spać bo inaczej się nie da:-)
U mnie też cos się chmurzy... a mam pranie na dworze, bo było tak pięnie :-)
Moje dzieci mnie wykańczają poprostu, masakra wyjce afrykańskie....
Meg fajnie że dałaś nam ten tymczasowy wątek:-)
Sewa i miałas rację z tym AA cholera no....
Madźka np ja też z wami bardzo lubię pisać:-) hihih a pić jeszcze bardziej hahah
No nic spadam bo Michał coś wyje nie wiem czemy, z dziećmi....
Jutro ide na szczepienie z WOjtasem i jeszcze na 12 mam umuwiony masarz więc będe cała obolała znów:-( Ale czego sie nie robi hahah
Ale jaj a z tm wątkiem.... Dzięki Sikorka za info:-)
Amanda jest śliczniutka i przy urodzeniu już miała takie dlugie włoski:-)
Inna Twoja jak Ty ją nazywasz potwornica też zajefajna babka jest, a ućmiech no no

JA dziś też gołąbki robię:-) jhihi ale wieczorem dopiero jak dzieciaki pójda spać bo inaczej się nie da:-)
U mnie też cos się chmurzy... a mam pranie na dworze, bo było tak pięnie :-)
Moje dzieci mnie wykańczają poprostu, masakra wyjce afrykańskie....
Meg fajnie że dałaś nam ten tymczasowy wątek:-)
Sewa i miałas rację z tym AA cholera no....
Madźka np ja też z wami bardzo lubię pisać:-) hihih a pić jeszcze bardziej hahah

No nic spadam bo Michał coś wyje nie wiem czemy, z dziećmi....
Jutro ide na szczepienie z WOjtasem i jeszcze na 12 mam umuwiony masarz więc będe cała obolała znów:-( Ale czego sie nie robi hahah
Podziel się: