reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dziewczyny, a wiecie czego mi najbardziej szkoda... przepisów - jeszcze tylu nie zdążyłam wypróbować:-(..mam nadzieję,że nam zwrócą wątek
ja myślę, że coś się musiało stac bo jak usuwaja wątek to on fizycznie istnieje tylko nie można postować a nam wszystko wcięło po prostu i jesteśmy w czarnej doopie:dry:

reklama
prasowanie.gif
Siora...wsio mi wyprasowalas ..jestes de best!!!!!;-);-)

A wiecie co, ja demonstarcyjnie nie myję garów i zalegają w zlewie już trzeci dzień. A co - obiecał mąż zmywarkę?? Obiecał. To jak obiecał to niech dotrzyma słowa. Bedzie zmywarka - będą umyte naczynia :tak:
Oj...uwazaj bo potem nawet zmywara tego nie domyje..wiem co mowie :tak::tak::-D:-D

Muszę dziś poprzeglądać ciuchy Jędrka, bo powyrastał z tylu ubrań, a dalej mi się walają w szafie muszę je wywalić na pawlacz, zrobi się luźniej :tak: ale tak mi się nie chce :sorry2:
Dawaj pomoge..wlasnie odlozylam z prasowania kilka pajacow Kuby...i musze sie jutro koniecznie do Szirokiego wybrac (czyt Cherokee) co by zobaczyz czy jakiej przeceny ni ma :tak:;-)

Mam nadzieję że przepisy da się jakoś uratować. Jeju ale mi teraz smutno, kurcze moje pierwsze potrawy. Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-:)-:)-:)-:)-:)-(

Też myślę że nam zwrócą tamten wątek, przecież nie mógł przepaść tak sobie, a przepisów też mi szkoda bo chciałam coś podpatrzeć, ale poczekam cierpliwie i na razie będę gotować to co znam:tak::tak::tak:

reklama
Do góry