reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam :):) Nie bylo mnie dosc dlugo bo maz zablokowal mi kompa :(:( nie chcialo mi sie Zuzi wykompac i powiedzial ze mi blokuje zebym na wszystko miala czas :):) Ja i tak mam go w d... bo nic wiecej nie robie tylko to co musze :):):)

HURAAAA nie PALE!!! Bylam w piatek z mezem na odwyku papierosowym i nie pale juz od piatku troche jeszcze mnie ciagnie ale juz mniej moze uda mi sie juz nie palic :):):)

Pozdrawiam

reklama
Oj Helcia gratuluje a ja zaraz chyba zapale i to całą paczke...dziś mi moj facet dał znowu w kość...kurcze kiedy on dorośnie???

Witam porannie.
Przepraszam ze tak rzadko wpadam ale jestem w sesji właśnie.
Olek już smacznie spi sobie a ja popijam kawkę i podczytuje.
Wczoraj nabił sobie strasznego guza na czole i wygląda fajne jak wojenny komandos.
Poczytam Was trochę i potem popisze.
Buziaki

MaMalgosia moja córcia od kilku dni je juz butlę bo niestety mleczko się w cycu skończyło. Ale masz racje jak na takiego malucha i tak śpi dobrze. Chyba ma to po rodzicach ;)

Jsorbek to nic, bedzie tlusciejsza...na butli dzieciaki sa pulchniutkie...
ewa, ja tez wczoraj nabilam sobie guza o pólkę z telefonem. Zgroza! Oklady z lodu robilam i do wieczora bolalo mnie jak...jak nie wiem co.
Biedny Olus....biedna Kalinka....
Helcia...ja nie wiem co napisac. Ja takiego bym...nabila chyba! Moj specjalnie mi laptop oddal, zeby sobie siedzaca w domu zona miala kontakt ze światem! Nie rozumiem zupel nie tego twego draba. Co on, Arab? Moze jeszcze czarczaf bedziesz nosic???A papieroski w odstawke, cudownie, trzymaj sie, wspieramy cie!!!

reklama
Hej
Co na obiadek dziś robicie,bo ja kotleciki sojowe :p mój wraca o 14 to chyba dam radę jak mój skarbek jeszcze troche pośpi ale jak znam życie to już sobie gaworzy
Halcia gratulację trzymaj tak dalej ;)

Do góry