reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A tak wogóle to sie wczoraj zdołowałam :( Podobno w kwietniu mają być max 2 stopnie, a w czerwcu i lipcu 18-20 :mad: Czytałam w Fakcie i w TV mówili ::)

reklama
MaMalgosia nie wiem czy tak lepiej bo strong meni sa chyba raz w tygodniu a mecze dosc czesto!!!!!!!!!!!!!!

a co do pogody to na pewno zrobi nam psikusa i pewnie bedzie ladnie!!!!!!!!
trza w to wierzyc bo jak nie to ja sie tez zalame!!!!!!!! :( :( :( :( :(

mordziulka pisze:
MaMalgosia nie wiem czy tak lepiej bo strong meni sa chyba raz w tygodniu a mecze dosc czesto!!!!!!!!!!!!!!

Ja tam wolałabym go gdyby nawet i beigał po domu z tą piłką  ;) , a nizeli przypinał do lustra, bo sie gamoń na siłowni nastęka i non stop za mna łazi i sie dopytuje czy nie będę się go wsydziła na plaży  ::) :D

Gdybym przeczytała to w Fakcie to na bank bym olała , bo tam wiele "prawdziwych" rzeczy piszą  ;), ale wypowiadał sie w TV jakiś ekspert w tych sprawach, więc.....  ::)

L4dY-bIrd pisze:
MaMalgosia pisze:
A tak wogóle to sie wczoraj zdołowałam  :( Podobno w kwietniu mają być max 2 stopnie, a w czerwcu i lipcu 18-20  :mad: Czytałam w Fakcie i w TV mówili  ::)

chyba żartujesz  ::) ::) ::)

Chciałabym ::). Seri mówie. Facet stweirdził, ze tak juz jest, ze po kilku gorących latach przychodza chłodniejszę. Najlepsze było to, ze teraz właśnie nadchodzą LATA z niskimi temperaturami ::)

pewnie ja by sie interesowal pilka to tez bys sie wsciekala i wolala zeby np. na silownie chodzi  :D bo to potrafi wqr..c!!!!!
jak sie koncza mistrzostwa to sie zaczyna bundesliga jak sie ta konczy to puchar UEFA potem liga mistrzow i tak w kolko do zaje....a!!!!!!!!!!!!!!
a jak by sie tak na silownie przeszedl zamiast ciagle w telegazete patrzec jakie sa wyniki to moze by troszke spuscil swojego smietniczka!!!!!!!!  :p

reklama
Do góry